Ν. Παππάς από την Κρήτη: Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρέπει να ανακτήσει μια σχέση συνάντησης με τη μεσαία τάξη

Συνεντεύξεις του Νίκου Παππά, υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Parapolitika FM (στους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή) και ΗΧΩ FM Ιεράπετρας (Μαρία Τσαγκαράκη)

«Θέλω να κάνω μία έκκληση να πέσουν οι τόνοι. Όλοι οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να κριθούν για την πορεία τους και την πολιτική τους ατζέντα», τόνισε ο Νίκος Παππάς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση των Δημήτρη Τάκη και Χριστίνας Κοραή, κατά τη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Parapolitika FM». Για να συνεχίσει αμέσως μετά: «Πρέπει να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί, πρέπει να αποφεύγουμε να αποδίδουμε κρυφές σκοπιμότητες και μομφές και να πάμε σε μια πολιτική διαδικασία. Θέλω να πιστεύω ότι θα κρατηθεί το επίπεδο του διαλόγου, όπως ήταν μέχρι τώρα. Απευθύνω για άλλη μια φορά δημόσια πρόσκληση για μια ανοιχτή τηλεοπτική συζήτηση, δεν θα πρέπει να το φοβηθούμε».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τόνισε, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ότι «δεν υπάρχει DNA της Αριστεράς χωρίς την προσδοκία της συγκρότησης μιας μεγάλης πλειοψηφίας. Η Αριστερά, η οποία αρκείται στο να λέει απλώς την αλήθεια της και να μην βάζει τον πήχη στο να βελτιώνει τη ζωή του λαού, δεν είναι η Αριστερά η οποία έχουμε επιλέξει εμείς να υπηρετήσουμε». Όπως επεσήμανε, «θέλουμε να χτίσουμε την παράταξη της νίκης, που εκτείνεται από την Αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο. Δεν μπορεί να περιμένει, δεν νομίζω ότι περιμένει ο ελληνικός λαός κάτι λιγότερο από εμάς».

Μιλώντας στον Ηχώ FM της Ιεράπετρας και τη δημοσιογράφο Μαρία Τσαγκαράκη, είπε: «Η απλή και αναντίρρητη αλήθεια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για να κερδίσει, πρέπει να επανασυνδεθεί με τα κόμματα των μετριοπαθών, των κεντρώων, των κεντροαριστερών, ψηφοφόρων, τα οποία απώλεσε στην τελευταία εκλογή και να ανακτήσει μια σχέση συνάντησης με τη μεσαία τάξη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί