Ο Δημήτρης Πιτσικάκης στο «Δικαίωμα στη Ζωή»

Το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» στα Καλέσα επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, Δημήτρης Πιτσικάκης μαζί με στελέχη της Συνεργασίας Ευθύνης.  

Ο κ. Πιτσικάκης ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του σωματείου Παύλο Σημαντηράκη για το διαρκή αγώνα που κάνουν καθημερινά προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες αρκετών παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία που φιλοξενούνται στη δομή. 

«Ο αγώνας μας είναι μεγάλος και οι ανάγκες μας πάρα πολλές. Τα άτομα με αναπηρία χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα  και μέριμνα και φυσικά εξέλιξη. Σε αυτό το σημείο το σωματείο μας, χρειάζεται να κάνει βήματα προς στην σωστή κατεύθυνση προκειμένου τα παιδιά και οι φιλοξενούμενοι  να μπορούν να ζουν στην κοινωνία, να εκπαιδεύονται, να αποφεύγουν τον εγκλεισμό, να ζουν αυτόνομα σε ένα ασφαλές περιβάλλον» ανέφερε κατά την διάρκεια της συζήτησης ο κ. Σημαντηράκης. 

Ο κ. Πιτσικάκης δήλωσε την υποστήριξή του, στο σωματείο αναφέροντας: « Για εμάς αυτά τα παιδιά και όλοι όσοι φιλοξενούνται σε αυτή την δομή, είναι οικογένεια μας. Είμαστε δίπλα σας, στον καθημερινό αγώνα σας, στην καθημερινή σας προσπάθεια. Είμαστε κοντά σας σε αυτά που σας προβληματίζουν και σας στεναχωρούν. Κανείς μόνος, είμαστε όλοι μαζί». 

Το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» ιδρύθηκε το 2005 από γονείς, κηδεμόνες και φίλους ατόμων με αναπηρία και έχει σαν σκοπό την πραγματοποίηση ενεργειών που εξυπηρετούν τις ανάγκες Παιδιών και Ενηλίκων με Αναπηρία και των οικογενειών τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί