Μαρία Καναβάκη: Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε τον Δήμο Ηρακλείου

Σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού “Ηράκλειο Για Σένα”, με επικεφαλής την Υποψήφια Δήμαρχο Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη, μια “ανάσα” πριν την κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού.

Η αίθουσα, όπου έγινε η εκδήλωση, γέμισε ασφυκτικά από  υποψήφιους του συνδυασμού, οι οποίοι συζήτησαν με την Υποψήφια Δήμαρχο και τους συνεργάτες της, σε κλίμα ενότητας, για το όραμα της Μαρίας Καναβάκη ενώ έγινε εκτενής ενημέρωση από τους δικηγόρους κκ Κέλλυ Γαρεφαλάκη και Βασίλη Κάββο για το νομικό πλαίσιο στο δρόμο για την κάλπη.

Η Υποψήφια Δήμαρχος αντάλλαξε απόψεις μαζί τους επί των προγραμματικών θέσεων του Συνδυασμού κι επισήμανε την αποφασιστικότητά της για όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται, ώστε το Ηράκλειο να γίνει η πόλη που αρμόζει στους πολίτες.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, η κ. Καναβάκη εξήρε το ιδιαίτερα “φρέσκο” και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού, καλώντας όλους σε έναν όμορφο και δημιουργικό αγώνα για το μέλλον του Ηρακλείου ενώ χειροκροτήθηκε πολλές φορές από τους παριστάμενους.

Ξεκινήσαμε με μια συγκεκριμένη αυτοδιοικητική πρόταση για την πόλη. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε το δήμο” ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Καναβάκη και χειροκροτήθηκε για ακόμα μία φορά!

Και πρόσθεσε: “Δεν κάνουμε πίσω. Είμαστε συνεπείς, καθαροί, σταθεροί και ελεύθεροι”!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί