Στον απόηχο της αυγουστιάτικης συναυλίας των Χροών 

 Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα Χρόες, μέσω της οποίας απευθύνει τις ευχαριστίες της, μετά το πέρας της συναυλίας της 18ης Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στον απόηχο της αυγουστιάτικης συναυλίας των Χροών 

Την Παρασκευή 18/8/2023, οι Χρόες είχαμε τη χαρά να παρουσιάσουμε στο Κηποθέατρο «Μάνος  Χατζιδάκις» τον κύκλο τραγουδιών του Δημήτρη Σφακιανάκη «Τα Λυρικά της Νιότης», σε ποίηση  Διονυσίου Σολωμού, για αντρική και γυναικεία φωνή, χορωδία και μικρή ορχήστρα. Ένα πολύ  αγαπημένο έργο έλαβε σάρκα και οστά στην έδρα μας, ύστερα από μια πολυκύμαντη διαδρομή. 

Στον απόηχο της συναυλίας μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το κοινό του  Ηρακλείου που αγκάλιασε με ζεστασιά το μουσικό μας αφήγημα. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους χορηγούς μας, που κατέστησαν δυνατή τη διοργάνωση :  Creta Farms, Amari Γαλακτοκομική, Αυτοκίνηση, Kernel Eφαρμογές Πληροφορικής, Μεσόγειος  Νεφρολογικά Κέντρα, Αυγοδιατροφική, Βιβλιοπωλείο Περί Γραφής και Λόγου, Κομμωτήριο  Tstatsara, Οπτικά Μαρία Πατρουδάκη. 

Ευχαριστούμε επίσης το Δήμο Ηρακλείου και τη ΔΗΚΕΗ για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου,  καθώς και τους διασώστες της εθελοντικής ομάδας “Φίλιος Ζευς” για την παρουσία τους. 

Συντελεστές μουσικής παράστασης : 

Σύνθεση-ενορχήστρωση: Δημήτρης Σφακιανάκης  

Σολίστες: Μαρία Κουσουλάκου, Βασίλης Πελαντάκης  

Προετοιμασία-διεύθυνση χορωδίας : Ελένη Κυδωνάκη 

Χορωδοί: Μιχάλης Βόλακας, Δημήτρης Καλοψικάκης, Μανουέλα Καψετάκη, Ελένη Κυδωνάκη,  Ειρήνη Μαραβέλια, Ιωάννα Μοσχόβη, Μαρία Ποτίδου, Αλέξανδρος Πρατικάκης, Ελένη Φθενάκη,  Μαρία Χαλκιαδάκη 

Ορχήστρα : 

Άννυ Καλογεράκη, κόρνο 

Λία Μπαμπαλετάκη, φλάουτο 

Μάνος Παπαδάκης, κοντραμπάσο 

Δημήτρης Σφακιανάκης, πιάνο 

Κατερίνα Τζωρτζακάκη, κρουστά 

και οι 

Μάγδα Παπαδοπούλου, μαντολίνο 

Παναγιώτης Ρουσσέας, μαντολίνο 

από την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» Δήμου Πατρέων 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί