Νέα υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Καντάνου – Σελίνου Ευτύχης Δαμηλάκης

Την υποψηφιότητα της Διευθύντριας του Γυμνασίου της Παλαιόχωρας, Αριστέας Σημαντηράκη Λουκάκη με τον συνδυασμό του ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Καντάνου – Σελίνου Ευτύχης Δαμηλάκης.

Η Αριστέα Σημαντηράκη Λουκάκη είναι Διευθύντρια στο Γυμνάσιο της Παλαιόχωρας, Βιολόγος-Εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακές σπουδές στις επιστήμες της αγωγής και την εκπαιδευτική ηγεσία.

Η Σημαντηράκη Αριστέα έχει πολυετή ενασχόληση με τα κοινά σε ποικίλα θέματα: πολιτιστικά, κοινωνικά, συνδικαλιστικά και άλλα.

Υπήρξε για τέσσερα χρόνια πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης, διοργανώνοντας ποικίλες δράσεις τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και σε ολόκληρη την Κρήτη.

Στο πλαίσιο της συνδικαλιστικής δράσης της, διατέλεσε   Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χανίων, Μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χανίων και Αναπληρωματικό μέλος του ΠΥΣΔΕ Χανίων.

Κατά τα τελευταία 6 χρόνια διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Παλαιόχωρας και για κάποιο διάστημα Αντιπρόεδρος αυτού.

Σήμερα είναι μέλος της WWF Ελλάς, και άλλων περιβαλλοντικών ομάδων τοπικής εμβέλειας, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων και μέλος του Συλλόγου Γυναικών Παλαιόχωρας.

Στα ενδιαφέροντά της εντάσσεται η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων και ειδικότερα των νέων για τα περιβαλλοντικά ζητήματα και την αειφορία και κυρίως για την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση υλικών. Έτσι κατά καιρούς συνεργάζεται με ποικίλους φορείς για την υλοποίηση σχετικών δράσεων.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί