Απίστευτα πράγματα: Απαγόρευσαν την πρόσβαση σε παραλία της Αγ. Πελαγίας γιατί κάποιος είχε κλείσει να κάνει πάρτι!

Σε μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία προχώρησε Ηρακλειώτισσα που βρέθηκε σήμερα σε παραλία της Αγίας Πελαγίας Μαλεβιζίου για μπάνιο. Ενώ οι άνθρωποι είχαν ενοικιάσει ομπρέλα και ξαπλώστρες, ξαφνικά υπάλληλοι επιχείρησης έβαλαν… απαγορευτική κορδέλα στην ακτή, εμποδίζοντας την πρόσβαση ή αναγκάζοντας τον κόσμο να φύγει! Γιατί; Επειδή κάποιος έκλεισε την παραλία για να κάνει πάρτι!

“Ιδιωτική” πλαζ!

Σημειώνεται ότι με το Candiadoc επικοινώνησε πολίτης που υποστήριξε ότι ήταν αυτή που έκλεισε τον συγκεκριμένο χώρο, προπληρώνοντας τις καρέκλες και τις ομπρέλες, για φιλοξενούμενούς της από το εξωτερικό. Πάντως αναμένουμε την γραπτή απάντησή της.

Δείτε την καταγγελία της εικαστικού Ρένας Γιατράκη και τις φωτογραφίες που ανάρτησε:

Πόση ασυδοσία πια σε αυτή τη χώρα!

Σήμερα είπαμε να απολαύσουμε ένα μπανάκι στην παραλία της Ψαρομούρας ( κοινότητας Αγίας Πελαγίας). Φτάσαμε 10,30 ενοικίασαμε 2 ξαπλώστρες με ομπρέλα 15 ευρώ , ωραία και ήσυχα απολαμβάναμε την υπέροχη θάλασσα και τον ήλιο. Η παραλία γεμάτη κόσμο Έλληνες και ξένους. Κατά τις 12 ,30 χωρίς καμία ενημέρωση , κάποιοι νεαροί εργαζόμενοι στην επιχείρηση της παραλίας ,με μια ταινία διακριτική αυτή που βάζουν όταν θέλουν να απαγορεύσουν την πρόσβαση σε ένα χώρο, άρχισαν να μας κυκλώνουν , με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας πανικός άνευ προηγουμένου. Δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει. Έγινε ληστεία, κάποιος επιτέθηκε σε κάποιον ? Τι τέλος πάντων γινόταν , κανείς δεν μας έλεγε. Οι ξένοι τρομαγμένοι μας ρωτούσαν, αφού αρχίσαμε δυνατά να ζητάμε εξηγήσεις στα Ελληνικά . Η απάντηση που μας έδωσαν ήταν ότι στις 1 μ.μ κάποιοι είχαν ” κλείσει” την πλαζ για να κάνουν πάρτι. Ακούστε τώρα . Δεν θα έπρεπε ο κόσμος να ενημερωθεί να μην πληρώσει στον συγκεκριμένο χώρο ,αλλά να του υποδείξουν να καθίσει κάπου αλλού? Έ, τι να χάσουν χρήματα? Πονηριά παντού. Υπεύθυνος επιχείρησης άφαντος. Οι Αρμόδιοι του Υπουργείου Τουρισμού, καθώς και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ας επιληφθούν του θέματος, όπως και ο Αρμόδιος Δήμος Μαλεβιζίου! Κάποιος πρέπει επιτέλους να προστατέψει τους πολίτες αλλά και τον τουρισμό που μόνο αρνητικά σχόλια θα βγουν εκτός συνόρων. Ντροπή !!!

Προσωπικά δεν συγκινούμαι από οχλαγωγίες υποψ. Δημάρχων οι οποίοι επιλεκτικά διαλέγουν χώρους για να δείξουν την παρουσία τους ,αδιαφορώντας για τα πραγματικά λασπόνερα που συσορεύονται παντού με αποτέλεσμα όσο μένουν να γίνονται βούρκος απλησίαστος……!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί