Πειθαρχική έρευνα για τον δήμαρχο Ναυπλίου- Πέταγε… περιττώματα στην πόρτα αντιπάλου του!

Ακραία κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο και τον πολιτικό του αντίπαλο Δημήτρη Ορφανό. 

Ειδικότερα, ο δήμαρχος όπως αποκαλύφθηκε, πήγαινε σχεδόν κάθε βράδυ έξω από το σπίτι του πολιτικού του αντιπάλου και του άφηνε σακούλες με σκουπίδια και… περιττώματα ζώων.

Εξαιτίας των ενεργειών του, ο γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικης Ελλάδας και Ιόνιων Νήσων Δημητρης Κατσαρός έλαβε οδηγία για την έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας κατά του δημαρχου. Και μάλιστα χωρίς καθυστέρηση, αφού τη Δευτέρα θα ζητήσουν εξηγήσεις.

Σημειώνεται πως οι σακούλες περιείχαν γκαζάκια με εύφλεκτο υλικό, σκουπίδια καθημερινής χρήσης, χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας, ακαθαρσίες και περιττώματα ζώων.

Στην απολογητική του ανάρτηση ο Δημήτρης Κωστούρος, λέει: «Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου. Δεν απάντησα , δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη , όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις. Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα , να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού. Ήταν λάθος πράξη , εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά , με τα λάθη και τις παραλείψεις μου , τώρα ακόμα πιο δυνατά!».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί