Φωτιά στην Κρήτη tv: Τεράστια η καταστροφή- Μάχη με το χρόνο για την αποκατάσταση- Ευτυχώς δεν υπήρξε ανθρώπινο θύμα

Τεράστια είναι η καταστροφή που έχει προκληθεί στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος της ΚΡΗΤΗTV στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου από τη φωτιά που προκλήθηκε στις 28 Ιουλίου και προκάλεσε την ολική καταστροφή στο πιεστήριο της εφημερίδας «Νέα Κρήτη».

Δείτε:

Ηράκλειο: Συναγερμός για φωτιά στα γραφεία της Νέας Κρήτης (Φωτο)

Δεν είναι μόνο οι καταστροφές στον χώρο του πιεστηρίου καθώς τεράστια προβλήματα και ζημιές προκλήθηκαν σε όλο το κτιριακό συγκρότημα λόγω του ότι μέσω των αεραγωγών οι καπνοί έφτασαν ακόμα και στα στούντιο της ΚΡΗΤΗ tv. Φανταστείτε σε ευαίσθητο εξοπλισμό που επηρεάζεται αρνητικά ακόμα και από τον καπνό ενός τσιγάρου, τι έχει προκληθεί… Ευτυχώς που η μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε νύχτα, όταν στα κτίρια δεν βρίσκονταν οι εργαζόμενοι της ημέρας!

Οι ζημιές υπολογίζονται σε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και έχουν γίνει σε όλους τους χώρους. Στην ουσία τα πάντα, μηχανήματα και άλλος εξοπλισμός, ξηλώνονται και αντικαθίστανται σε όλες τις εγκαταστάσεις.

Οι προσπάθειες για την όσο το δυνατό πιο άμεση αποκατάσταση ζημιών είναι τεράστιες και συμμετέχουν οι πάντες, από τη διοίκηση μέχρι τους εργαζόμενους ή τους αδειούχους που φυσικά είναι πίσω στη θέση τους.

Πάντως, παρά τις τεράστιες ζημιές, η ΚΡΗΤΗ tv δε σταμάτησε ποτέ να εκπέμπει, ενώ η εφημερίδα “Νέα Κρήτη” κυκλοφορεί για την ώρα ψηφιακά.

Σημειώνεται ακόμα ότι ο όμιλος της τηλεόρασης, της εφημερίδας και του ραδιοφώνου, σε όλες τις υπηρεσίες, έχει περισσότερους από 200 εργαζόμενους.

Xαρακτηριστικές φωτογραφίες που μας παραχώρησαν οι συνάδελφοι από το συγκρότημα της Κρήτη tv.

Στο τυπογραφείο

Από άλλους χώρους του κτιριακού συγκροτήματος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί