Νέα Φιλαδέλφεια: Η στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στον 29χρονο Μιχάλη

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη, που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σε στιγμιότυπα που φέρονται να προήλθαν από κάμερα ασφαλείας περιπτέρου, έξω από το οποίο άφησε τη τελευταία του πνοή ο νεαρός, φαίνεται ο Μιχάλης – ο οποίος έχει ήδη δεχτεί το μοιραίο χτύπημα – να προσπαθεί με δυσκολία να σταθεί στα πόδια του. Κάποιοι άνθρωποι που είναι γύρω του προσπαθούν να τον βοηθήσουν. 

Οι τελευταίες στιγμές του Μιχάλη έξω από περίπτερο
Οι τελευταίες στιγμές του Μιχάλη έξω από περίπτερο

Άλλα πλάνα από το υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία δείχνουν ακόμα μια ομάδα ατόμων να έχει περικυκλώσει τον 29χρονο αλλά και την καταδρομική επίθεση των χούλιγκαν.

Υπενθυμίζεται ότι από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η αιτία θανάτου του νεαρού ήταν ακατάσχετη αιμορραγία που προκλήθηκε από μια μαχαιριά στο χέρι και συγκεκριμένα στον πήχη.

Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα, που έκανε τη νεκροτομή, ο 29χρονος έφερε και κάποια άλλα χτυπήματα στα χέρια, που δέχτηκε προφανώς στην προσπάθεια του να αμυνθεί, όχι όμως ιδιαίτερης σημασίας. Το τραύμα από μαχαίρι στον πήχη, ωστόσο, ήταν βαθύ και έκοψε αρτηρία και αγγεία, με αποτέλεσμα ο 29χρονος να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο Μιχάλης περπάτησε μερικές δεκάδες μέτρα, αλλά οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν, και όταν βρέθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο ήταν πλέον αργά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί