Καταγγελία της Κλέλιας Ρένεση από τη Γαύδο: Τραυματίστηκε και ο γιατρός… δεν είχε κλειδί για να μπει στο ιατρείο (Βίντεο)

Δεν υπάρχουν βασικά φάρμακα στο ιατρείο και τους στέλνουν από τα Χανιά

Έγκαυμα από μαγειρικό λάδι υπέστη στο πόδι η γνωστή ηθοποιός, Κλέλια Ρένεση, κατά τις διακοπές της στη Γαύδο και με ανάρτησή της στο Instagram περιέγραψε τις τραγικές συνθήκες για όποιον αναζητήσει ιατρική βοήθεια στο νησί.

«Ακούστε να σας πω τι μου έχει συμβεί. Έχω καεί στο πόδι μου από μαγειρικό λάδι και έχω έρθει εδώ στο περιφερειακό ιατρείο Γαύδου και περιμένω μισή ώρα με τρία τέταρτα. Ο γιατρός είναι εδώ, ο καλός μου και δεν μπορεί να με εξετάσει, γιατί δεν έχει κλειδί να μπει. Γιατί το κλειδί το έχει το ασθενοφόρο που έχει πάει να δει ένα άλλο περιστατικό! Δεν υπάρχουν δύο κλειδιά και δεν μπορεί κανένας άρχων, παράγοντας να τους βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Οπότε οι ασθενείς περιμένουν έξω από το ιατρείο μέχρι να επανέλθει το ασθενοφόρο που κρατάει το άλλο κλειδί», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Η Κλέλια Ρένεση στη συνέχεια ανέφερε ότι ο γιατρός της εξήγησε ότι δεν υπάρχουν βασικά φάρμακα στο ιατρείο και ότι τους στέλνουν από τα Χανιά.
«Τα παιδιά εδώ με περιποιήθηκαν πάρα πολύ. Οι ελλείψεις είναι πολλές στο περιφερειακό ιατρείο της Γαύδου. Δεν υπάρχουν τα βασικά φάρμακα για να αντιμετωπίσεις κάτι παιδικό, οπότε οι γιατροί εδώ έχουν συνεννοηθεί με τα Χανιά και τους στέλνουν. Αν δεν υπήρχε η προσωπική φλόγα και ο εθελοντισμός η δουλειά δεν θα γινόταν», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί