Εκλογές Δήμου Ηρακλείου: Ο Αλέξης Καλοκαιρινός στην Ούλωφ Πάλμε

Την περιοχή της Λεωφόρου Ούλωφ Πάλμε επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός, μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε μια από τις πιο αναπτυσσόμενες οικονομικά και οικιστικά περιοχές του Ηρακλείου οι οποίοι τον υποδέχτηκαν θερμά.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησής του και σε δρόμους κάθετους με την Ούλωφ Πάλμε ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι όπως, η έλλειψη πεζοδρομίων στα τρία σχολεία που υπάρχουν, η έλλειψη φρεατίων με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν το χειμώνα και να δυσκολεύουν την πρόσβαση πεζών και μαθητών, η έλλειψη πάρκων και χώρων αναψυχής, η αραιή αστική συγκοινωνία και συχνά προβλήματα στην υδροδότηση.

Τέλος πολλοί κάτοικοι διαμαρτύρονται και για τις υψηλές ταχύτητες που αναπτύσσουν διερχόμενα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες στην Ούλωφ Πάλμε με αποτέλεσμα να σημειώνονται συχνά ατυχήματα.

Όλα αυτά είπε ο Αλέξης Καλοκαιρινός θα εξεταστούν διεξοδικά προκειμένου να βρεθούν λύσεις ενώ επεσήμανε την ανάγκη ενός συνολικότερου σχεδιασμού για κάθε συνοικία και γειτονιά ξεχωριστά, μετά από επιτόπια καταγραφή των αναγκών ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες προς όφελος των Δημοτών για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί