Τον Πρόεδρο του ΙΤΕ συγχαίρει ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Αν. Παπαδεράκης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας-Εμπορίου-Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνης Παπαδεράκης απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο του ΙΤΕ Νεκτάριο Ταβερναράκη για την εκλογή του στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Επιστημών και στην Εθνική Ακαδημία Επιστημών της Γερμανίας.

Δείτε: Σημαντικές διεθνείς ακαδημαϊκές διακρίσεις για τον Πρόεδρο του ΙΤΕ, καθηγητή Νεκτάριο Ταβερναράκη

Αναλυτικά ο κ. Παπαδεράκης στο συγχαρητήριο μήνυμα του προς τον κ. Ταβερναράκη αναφέρει: 

«Αξιότιμε Πρόεδρε του Ι.Τ.Ε. και του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας, 

Αγαπητέ Νεκτάριε,

Θα ήθελα να σου εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη διπλή διάκριση, η οποία αφορά την εκλογή σου ως μέλος τόσο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών, όσο και της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών της Γερμανίας. 

Οι υψηλές αυτές τιμητικές διεθνείς διακρίσεις μας κάνουν υπερήφανους πιστοποιούν σε προσωπικό επίπεδο την ακαδημαϊκή αριστεία,  ενώ παράλληλα αναδεικνύουν  το Ι.Τ.Ε., το Πανεπιστήμιο Κρήτης αλλά και το ευρύτερο Ερευνητικό οικοσύστημα της Περιφέρειας Κρήτης ως κόμβους παραγωγής διεθνώς αναγνωρισμένης επιστημονικής έρευνας και καινοτομίας.

Σου εύχομαι να έχεις υγεία και να συνεχίσεις με την ίδια θέρμη και αφοσίωση να προάγεις το σπουδαίο επιστημονικό σου έργο, τιμώντας την επιστήμη, την Ακαδημαϊκή και Ερευνητική Κοινότητα  αλλά και την Κρήτη». 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί