Εβελίνα Μπάκιντα: Τα βήματα που πρέπει να κάνει το ελαιόλαδο στην παγκόσμια αγορά

Η εξωστρέφεια του ελαιολάδου και η επέκταση του προϊόντος στην παγκόσμια αγορά, ήταν το θέμα της ομιλίας της κ. Εβελίνας Μπάκιντα, Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας Υπηρεσιών OFFICE και συνεργάτιδα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ελαιοπαραγωγών Αστερουσίων «Η Φαμελιά», στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του.

Η κ. Μπάκιντα στη διάρκεια της ομιλίας της, τόνισε πως με τις απαιτήσεις που υπάρχουν στην αγορά, αλλά και τις συνθήκες που διαμορφώνονται, δεν αρκεί η καλή οξύτητα του ελαιολάδου.

Όπως επισήμανε είναι ανάγκη – λόγω της αλλαγής των οικονομικών δεδομένων – να αλλάξει η στρατηγική που ακολουθείται στο χώρο του λαδιού, αλλά και η ίδια η νοοτροπία των επαγγελματιών του ελαιοκομικού κλάδου.

Η κ. Μπάκιντα, ανέλυσε μια σειρά από προτάσεις για τον τρόπο με τον οποίο ένα αγαθό όπως το ελαιόλαδο και δη το εξαιρετικό παραγόμενο προϊόν του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ελαιοπαραγωγών Αστερουσίων «Η Φαμελιά» θα ξεχωρίσει, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα κατακτήσει το αγοραστικό κοινό, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά τόσο στην αλλαγή του τρόπου σκέψης των καταναλωτών μετά την περίοδο του κορωνοϊού, αλλά και στην ανάγκη για τη χρήση νέων τεχνολογιών και σύγχρονων Υποδομών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί