«Η Ελλάδα καίγεται και αυτοί έφεραν 5 πυροσβεστικά» καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια που απειλήθηκε με έξωση από το σπίτι της

Συγκλονίζει η καταγγελία της Δήμητρας Καλδή η οποία την Πέμπτη είδε δυνάμεις των ΜΑΤ και της πυροσβεστικής να βρίσκονται κάτω από το σπίτι της και να φυλάνε τα συνεργεία που αποπειράθηκαν να την βγάλουν έξω από το σπίτι της στα Πατήσια για οφειλή 800 ευρώ σε ανεξόφλητα κοινόχρηστα.

Δείτε:

Με χημικά τα ΜΑΤ επιχειρούν έξωση μονογονεϊκής οικογένειας για χρέος… 800 ευρώ! (Βίντεο)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η βαρβαρότητα των εξώσεων δεν έχει τελειωμό ακόμη και για 800 ευρώ

Έξωση στα Πατήσια: Η αλληλεγγύη έσωσε τη μονογονεϊκή οικογένεια που χάνει το σπίτι της για χρέος 800 ευρώ

Η ίδια τονίζοντας ότι «αυτό που ζήσαμε ήταν εφιαλτικό», πρόσθεσε ότι «φώναζα και τους έλεγα ότι εδώ καίγεται όλη η Ελλάδα και μαθαίνω ότι έχετε πυροσβεστικά κάτω και έχετε διμοιρίες των ΜΑΤ; Να κάνετε τι; Σε τι κράτος ζούμε;»

«Είναι κράτος δικαίου αυτό; Για μία οφειλή 800 ευρώ; Πώς επετράπη να γίνει έξωση σε ένα σπίτι που ζούμε μέσα από το 2006» τόνισε η ίδια και κατήγγειλε πλαστογραφία με σκοπό να της πάρουν το σπίτι.

Συγκεκριμένα, κατήγγειλε ότι «η ίδια απόφαση γενική συνέλευσης πολυκατοικίας για τη «δήθεν οφειλή μου» παρουσιάζεται με δύο μορφές. Στη διαταγή πληρωμής είναι έτσι και μετά έχει συμπληρωθεί και έχει παραποιηθεί, καθαρή πλαστογραφία, και καταθέσαμε μήνυση»

«Αφού μόνο την ψυχή μου δεν ζητήσατε στο τελευταίο δικόγραφο, ζητάτε το αυτοκίνητο, το ψυγείο, την τηλεόραση τον καναπέ, ένα χωραφάκι που έχω από τον πατέρα μου, κάτι να θυμάμαι να τέλος πάντων, στον τόπο καταγωγής μηδαμινής αξίας» σημείωσε η κα Καλδή προσθέτοντας ότι έγινε απόπειρα να την εξοντώσουν οικονομικά.

Αναφερόμενη στη σημερινή απόπειρα έξωσής της σημειώνει ότι «πιστεύοντας ότι ο κόσμος λείπει από την Αθήνα, μπορεί να νόμιζαν ότι λείπω και εγώ, ήρθαν έβαλαν το τρυπάνι, πόνεσε το πόδι μου, μάτωσα κάποια στιγμή, τους παρακαλούσα να σταματήσουν και εγώ και η κόρη μου».

«Τα παιδιά μου που ο ένας είναι φοιτητής επί πτυχίω και η άλλη μεταπτυχιακή έχουν μεγαλώσει σε αυτό το σπίτι. Δεν είναι ένα σπίτι παρατημένο» σημείωσε η ίδια προσθέτοντας:

«Τι κοινωνία είναι αυτή; που ζούμε; Να καίγεται όλη η Ελλάδα κι αυτοί να έρχονται για 800 ευρώ οφειλή να πάρουν ένα σπίτι και να μας πετάξουν στο δρόμο μέσα στον καύσωνα; Και να φέρνουν και 5 πυροσβεστικά όταν παντού υπάρχει έλλειψη;»

Τέλος, η Δ. Καλδή αναφέρθηκε και στον Κ. Μητσοτάκη λέγοντας: «Ο κ. πρωθυπουργός που πήρε και έγινε παντοδύναμος, έτσι λένε κάθε ημέρα τα κανάλια, πού είναι να διορθώσει αυτή την αδικία;».

Υπενθυμίζεται ότι η κινητοποίηση δεκάδων αλληλέγγυων -οι οποίοι έγιναν στόχος επίθεσης με χημικά από τα ΜΑΤ,- αλλά και βουλευτών που βρέθηκαν επί τόπου κατάφερε να αποτρέψει την έξωση της μονογονεϊκής οικογένειας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί