Μακάβριο εύρημα: Νέα στοιχεία για το έγκλημα – Από που προέρχεται ο κάδος με τα ανθρώπινα μέλη

«Βρέθηκαν πόδια και σπλάχνα»

Νέες πληροφορίες ρίχνουν φως στην υπόθεση με το μακάβριο εύρημα στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων.

Δείτε: Μακάβρια ευρήματα στην Κρήτη: Ανθρώπινο κεφάλι και μέλη βρέθηκαν μέσα σε σκουπίδια

Μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων μελών του σώματος του Ασιάτη συνεχίζονται, οι Αρχές και η Υπηρεσία βρήκαν από που προήλθε ο μπλε κάδος που περιείχε τον τεμαχισμένο άνδρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zarpanews.gr το απορριμματοφόρο ήρθε από το Ρέθυμνο στα Χανιά και από εκεί κατέληξε στα χέρια των σοκαρισμένων εργαζομένων της ΔΕΔΙΣΑ που βρήκαν την σακούλα με το ανθρώπινο κρανίο. Το βράδυ της Τρίτης, η υποδιεύθυνση ασφάλειας Χανίων μετέβη εκ νέου στο εργοστάσιο για να παραλάβει τα πόδια του Ασιάτη. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα πρωτοφανές συμβάν για το οποίο έχει υπάρξει τεράστια κινητοποίηση.

Ήταν πάνω από μία εβδομάδα νεκρός 

Στο εργοστάσιο κλήθηκε ιατροδικαστής ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος. Το κρανίο, σύμφωνα με την εκτίμηση, φέρεται να ανήκει σε άνδρα Ασιατικής καταγωγής ο οποίος ήταν νεκρός περίπου 10 ημέρες.

Σε κατάσταση σοκ οι εργαζόμενοι 

«Ενημερώθηκα από τον προϊστάμενο βάρδιας ότι βρέθηκε ανθρώπινο διαμελισμένο πτώμα στην ταινία διαλογής των υλικών. Αμέσως σταμάτησε η παραγωγική διαδικασία και ενημερώθηκε αρμοδίως η Αστνομική Διεύθυνση Χανίων. Βρίσκονταν στην γραμμή διαλογής τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι  ήρθαν τα ανθρώπινα μέλη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Όπως κι όλοι μας (…) Από την πλευρά της επιχείρησης θα σταθούμε αρωγοί στις οικογένειες των εργαζομένων» δήλωσε νωρίτερα την Τρίτη ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ Κώστας Πατεράκης.

«Βρέθηκαν πόδια και σπλάχνα»

«Από την περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες χθες Τρίτης στον χώρο διαχείρισης στερών αποβλήτων στα Χανιά, εντοπίστηκαν μέσα σε άλλη σακούλα επιπλέον ανθρώπινα μέλη, πόδια και σπλάχνα» αναφέρει η νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας ενώ οι έρευνες στρέφονται πλέον προς την περιοχή του Ρεθύμνου, καθώς από εκεί φαίνεται ότι προήλθε ο μπλε κάδος ανακύκλωσης μέσα στον οποίο είχε πεταχτεί το κεφάλι.

Όσο για τα χέρια, θεωρείται πως είχαν περάσει σε προηγούμενες σακούλες καθώς «ένας εργαζόμενος είπε κάποια στιγμή ότι πέρασε σακούλα η οποία είχε έντονη δυσοσμία».

«Για ένα σοκαριστικό γεγονός για όλη την κοινότητα της ΔΕΔΙΣΑ.» έκανε λόγο ο γενικός διευθυντής της επιχείρησης, Κώστας Πατεράκης, μιλώντας το πρωί στο ZARPA RADIO 89,6 και τον Δημήτρη Παππά.

«Γύρω από τα ευρήματα υπήρχαν έγγραφα που παρέπεμπαν στο Ρέθυμνο» ανάφερε. Όπως τόνισε, οι εργαζόμενοι είναι σε κατάσταση σοκ:

« Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Κατά καιρούς έχουν βρεθεί επικίνδυνα υλικά αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ξανά και αυτοί οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι. Αυτοί οι άνθρωποι πασχίζουν κάθε μέρα και παλεύουν για να κρατούν την πόλη καθαρή και να ανακτούμε υλικά από την ανακύκλωση.» τόνισε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί