«Η Τέχνη δεν έχει ηλικία»: Έκθεση ζωγραφικής του συλλόγου γυναικών Ίριδα

Ο Σύλλογος Γυναικών Ίριδα με επωνυμία ΜΚΟ Γυναικών Ίριδα Δήμου Χερσονήσου, σας προσκαλεί στην Έκθεση Ζωγραφικής των μελών του Συλλόγου, με τίτλο «Η Τέχνη Δεν ‘Έχει Ηλικία». Η Έναρξη της Έκθεσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 22 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο Dali Café στην Ανώπολη του Δήμου Χερσονήσου και θα προσφερθεί ένα μικρό κέρασμα που θα έχει προετοιμαστεί από τα Μέλη.

Όπως αναφέρει η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ίριδα, κα. Ρένια Δρόσου, «με πολύ χαρά, σας προσκαλούμε στην πρώτη Έκθεση Ζωγραφικής του Συλλόγου μας μετά την πανδημία Covid-19. Θυμίζουμε ότι πριν την πανδημία, ο Σύλλογος μας διοργάνωνε Έκθεση Καλλιτεχνικών Δημιουργιών των μελών μας κάθε καλοκαίρι στο Dali Café στην Ανώπολη του Δήμου Χερσονήσου. Φέτος η Έναρξη της Έκθεσή μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 22 Ιουλίου και ώρα 19:00 με πολλά όμορφα έργα ζωγραφικής των μελών μας υπό την επιμέλεια και καθοδήγηση της Ζωγράφου μας και Εκπαιδεύτριας Ζωγραφικής κα. Ματίνα Μαυράκη». 

Στην Έκθεση με τίτλο «Η Τέχνη Δεν ‘Έχει Ηλικία» θα παρουσιαστούν αξιόλογα έργα ζωγραφικής γυναικών όλων των ηλικιών.

Η είσοδος στην Έκθεση είναι Ελεύθερη. Οι συμμετέχουσες με τα έργα τους είναι:

  1. Αλεξανδρή Μάγδα
  2. Αποστολάκη Μαρία
  3. Βασιλάκη-Καψετάκη Μαρία
  4. Βασιλογαμβράκη Πηνελόπη
  5. Βουρεξάκη Χριστίνα
  6. Γκούφα Χρυσή
  7. Ζερβάκη Βούλα
  8. Κιούλπαλη Χριστίνα
  9. Κοζυράκη Ρίτσα
  10. Ματθαιάκη Γωγώ
  11. Μετοχαράκη Όλγα
  12. Μοσχόβη Μαρία
  13. Μωραΐτη Μαρίνα 
  14. Ναυσικά Νούσια
  15. Παναγιωτάκη Αγάπη
  16. Σαράντη Χρυσούλα
  17. Σπανού Σοφία
  18. Σταυρουλάκη Θάλεια
  19. Στρατάκη Γιώτα
  20. Τζαγάκη Άννα 
  21. Χαλκιαδάκη Γωγώ
  22. Χαραλαμπάκη Μαργαρίτα

Η Έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό κάθε απόγευμα, από 19:00 έως 21:00, έως την Κυριακή 30 Ιουλίου, 2023.

Κατά την διάρκεια της Έκθεσης Ζωγραφικής θα παρουσιαστεί το νέο φυλλάδιο «Στήριξης της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» για το έτος 2023, η διάρκεια του οποίου ισχύει έως το 2025.  

Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ίριδα κα. Ρένια Δρόσου, «Με πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής, ο Σύλλογος μας αναζητά μεθόδους που μπορούν να αμβλύνουν την δύσκολη συγκυρία με πράξεις προσφοράς, αλληλεγγύης και δικτύωσης. Σε αυτό το πλαίσιο, δεν θα μπορούσε να λείπει, η στήριξη της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας. Έτσι λοιπόν, με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου, από το έτος 2011, αποφασίστηκε η δημιουργία ενός φυλλαδίου, όπου τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη επιχειρηματίες μπορούν να διαφημιστούν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, αφού το φυλλάδιο τυπώνεται κάθε δύο χρόνια με έξοδα της Ίριδας, ενώ τα υπόλοιπα μέλη μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφερόμενες εκπτώσεις με την επίδειξη της κάρτας μέλους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί