Έστειλαν επιστολή με κομμένο δάκτυλο στον Μακρόν

Μακάβρια η ατμόσφαιρα στο μέγαρο των Ηλυσίων, αφού λίγες μέρες πριν ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έγινε αποδέκτης ενός ανθρώπινου κομμένου δακτύλου.

Το περίεργο και ανατριχιαστικό συμβάν έλαβε χώρα μεταξύ Κυριακής 9 Ιουλίου και Δευτέρας 10 Ιουλίου, όπως αποκάλυψε η Valeurs actuelles, σύμφωνα με την οποία το τμήμα αλληλογραφίας των Ηλυσίων έλαβε ταχυδρομικώς μια επιστολή που περιείχε ένα κομμένο δάχτυλο.

Ο κάτοχος του δακτύλου έχει ταυτοποιηθεί και ενεργοποιήθηκε «η κατάλληλη διαδικασία για περιστατικά κινδύνου, έτσι ώστε το άτομο να τεθεί υπό την φροντίδα των αρμόδιων υπηρεσιών και να λάβει την κατάλληλη ιατρική παρακολούθηση», δήλωσε πηγή που επικαλείται η Valeurs actuelles, καθώς όπως μεταδίδει το μέσο ο αποστολέας πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα.

Από την πλευρά του, το μέγαρο των Ηλυσίων αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για απειλή διάπραξης εγκλήματος ή αδικήματος κατά εκλεγμένου αξιωματούχου.

Όπως φαίνεται, το κομμένο δάκτυλο ανήκει σε εκείνον που συνέταξε την επιστολή που το συνόδευε. Το ανθρώπινο μέλος φυλάσσεται σε ψυγείο της αστυνομίας, η οποία το παρέλαβε από την προεδρική κατοικία του Εμανουέλ Μακρόν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί