Ηράκλειο: Είχαν… αδυναμία στα αυτοκίνητα

Στην εξιχνίαση έξι περιπτώσεων διαρρήξεων οχημάτων καθώς και μίας περίπτωσης κλοπής οχήματος που διαπράχθηκαν από 02/02/2023 έως 25/05/2023 στην περιοχή του Ηρακλείου προχώρησε η αστυνομία.

Όπως αναφέρει σε σχετική της ασνακοίνωση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, οι οποίοι αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.940 ευρώ, ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξιχνιάστηκαν, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων οχημάτων και κλοπή οχήματος που διαπράχθηκαν, στο Ηράκλειο  

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ατόμων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1940 ευρώ, ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά αντικείμενα 

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση έξι (6) υποθέσεων κλοπών – διαρρήξεων οχημάτων (5 τετελεσμένες και μία απόπειρα) και μία κλοπή οχήματος οι οποίες διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου και για τις περιπτώσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων (ημεδαπού και αλλοδαπού).

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων κατά το χρονικό διάστημα από 02/02/2023 έως 25/05/2023 οι δράστες είχαν αφαιρέσει από οχήματα κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονικό υπολογιστή, εργαλεία, διάφορα προσωπικά αντικείμενα το χρηματικό ποσό των 1940 ευρώ.

Επίσης είχαν αφαιρέσει από ημεδαπό Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο ανευρέθη και αποδόθηκε στον παθόντα  

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί