Τρεις νέοι αυτόματοι εξωτερικοί απινιδωτές στην Ιεράπετρα

Την εγκατάσταση 3 νέων Αυτομάτων Εξωτερικών Απινιδωτών σε διάφορα σημεία του Δήμου Ιεράπετρας, ανακοίνωσε ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρεται:

Ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας ενημερώνει για την εγκατάσταση 3 νέων Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών (ΑΕΑ) σε διάφορα σημεία του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν ένας απινιδωτής στην παραλία Γρα Λυγιάς (καφετερία Cacao cafe), ένας απινιδωτής στον οικισμό Κεντρί Ιεράπετρας (Μίνι μάρκετ Σήφης) και ένας απινιδωτής στο λιμάνι Ιεράπετρας (εστιατόριο Βίρα Πότζι)

Η δράση αυτή έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας που έχει ήδη ξεκινήσει από άλλους φορείς για την δημιουργία δικτύου ΑΕΑ σε ολόκληρο τον Δήμο Ιεράπετρας. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό, δηλαδή τα μέλη και τις τοπικές επιχειρήσεις που στηρίζουν τον Σύλλογο μας και που χωρίς την οικονομική τους ενίσχυση δεν θα ήταν εφικτή αυτή κίνηση.

Ευχαριστούμε επίσης τις επιχειρήσεις όπου τοποθετήθηκαν οι ΑΕΑ για την οικιοθελή παραχώρηση του χώρου αλλά και την φύλαξη των απινιδωτών.

Τέλος παροτρύνουμε τους πολίτες να ενημερωθούν για όλα τα σημεία με εγκατεστημένους ΑΕΑ στον Δήμο Ιεράπετρας μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου που διατίθεται από τον Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Ιεράπετρας καθώς και πληροφορίες για την χρήση ενός ΑΕΑ.

Link ΑΕΑ Ιεράπετρας

https://qrco.de/be6wzT

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί