Το σατυρικό δράμα «Τάλως» από την Θεατρική Ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 και ώρα 21:30 μ.μ. στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο, η Θεατρική Ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου,  ανεβάζει το σατυρικό δράμα «ΤΑΛΩΣ», έργο του δικηγόρου Ηρακλείου Μιχάλη Σφακιανάκη, σε σκηνοθεσία Σοφίας Δερμιτζάκη.

Η θεατρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου παρουσιάζει ένα πρωτότυπο έργο, μία «απόπειρα σατυρικού δράματος» όπως το χαρακτηρίζει ο συγγραφέας, γραμμένο στην κρητική διάλεκτο με τη φιλοδοξία να προσθέσει ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο στη μακρόχρονή παράδοσή της στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης.

Για την παράσταση αυτή θα δοθεί συνέντευξη τύπου, την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 και ώρα 13:00 μ.μ., στην αίθουσα του Δ.Σ.Η <<Ν. Σακλαμπάνης>>- Θεοτοκοπούλου αρ. 28, 1ος όροφος.

Εισιτήρια για την παράσταση θα διατίθενται στην τιμή των δέκα (10) ευρώ από το Ταμείο και την Βιβλιοθήκη του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου κατά τις εργάσιμες ημέρες, 08:00 π.μ. -15:00 μ.μ., από το βιβλιοπωλείο «Ελευθερουδάκης» – οδός 1821 αρ. 10  κατά τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων καθώς επίσης από το ταμείο του Κηποθέατρου <<Νίκος Καζαντζάκης>> από την Πέμπτη 6 Ιουλίου, 18:00 μ.μ. – 21.00μ.μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί