Ηράκλειο – καταγγελία για ρατσιστική συμπεριφορά σε κατάστημα: Ζήτησαν από πολίτη να μην ξαναπάει λόγω… σκούρου δέρματος!

Μια καταγγελία που σοκάρει κάνει στο Candiadoc.gr πολίτης του Ηρακλείου. Σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης ζήτησαν να μην πάει ξανά ως πελάτης λόγω… δέρματος των ανθρώπων που βρίσκονται συχνά μαζί του!

Διαβάστε την καταγγελία:

Στο κέντρο του Ηρακλείου είναι ένα κατάστημα με ξένο τύπο. Ανήκω στους λίγους που ξοδεύω κάθε μήνα σημαντικά ποσά σε έντυπα. Αν και είναι συνήθως αγενείς μαζί μου καθώς δεν τους αρέσει το χρώμα δέρματος της παρέας μου, αρχικά μας είχαν περάσει για γυφτακια, ψωνίζω εκεί γιατί δεν υπάρχει άλλο κατάστημα και η άλλη λύση είναι να παραγγέλνω από Αθήνα! 

Σήμερα λοιπόν είχα πάει να αγοράσω το καλοκαιρινό ειδικό τεύχος Brigitte, αξίας 9 ευρώ και κάτι. Μου εξήγησαν ξεκάθαρα να μην ξαναμπώ στο μαγαζί τους, αφού “μου το έχουν πει τόσες φορές με τρόπο και δεν καταλάβαινα…” Είναι σοκαριστικό όμως ο άγριος ρατσισμός και αντικομμουνισμός που δολοφόνησε τον Λόκμαν και το Φύσσα είναι εδώ, ενισχυμένος από το εκλογικό αποτέλεσμα και τον κρετινισμό που εξαπλώνεται, δεν έχουμε περιθώρια να είμαστε “απολιτικ”, πήρα το μήνυμα με τον πιο γλαφυρό τρόπο ότι δεν μπορούμε να καθίσουμε στην άκρη. Δεν μαχόμαστε αφηρημένα και αόριστα “για τον άνθρωπο” όπως λένε αλλά για την ίδια τη ζωή μας, την αξία μας και τη λογική.

Ε.

(τα στοιχεία στη διάθεση του Candiadoc)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί