Το ΜΕΡΑ25 Κρήτης για την αντισυγκέντρωση των «Σπαρτιατών» με απειλές εις βάρος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας Χανίων

Ανακοίνωση του ΜΕΡΑ25 Κρήτης για την αντισυγκέντρωση που ετοιμάζουν οι «Σπαρτιάτες» με απειλές εις βάρος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας Χανίων, εν όψει της 1ης Πορείας Ορατότητας που διοργανώνεται την Πέμπτη στα Χανιά.

Δείτε:

    Κρήτη: Υποψήφιος του ακροδεξιού μορφώματος “Σπαρτιάτες” διαφημίζει ομοφοβική διαδήλωση

Αδιαπραγμάτευτα δίπλα στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα Χανίων

Να περιφρουρηθεί η Πορεία Ορατότητας της Πέμπτης

Τις τελευταίες ώρες έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκλητικά καλέσματα για παρεμπόδιση της 1ης Πορείας Ορατότητας της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας των Χανίων. Συγκεκριμένα διακινείται κάλεσμα για αντισυγκέντρωση στα Χανιά δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη εκδήλωση και με προφανή στόχο τον εκφοβισμό των διοργανωτών.

Μάλιστα στο κάλεσμα για την αντισυγκέντρωση φέρονται να έχουν ενεργό ρόλο οι υποψήφιοι βουλευτές των «Σπαρτιατών» από το Ρέθυμνο και τα Χανιά, δείχνοντας έτσι τις προθέσεις τους, πριν ακόμα καλά καλά ορκιστούν οι εκπρόσωποι του μίσους και του σκοταδισμού στη Βουλή.

Καλούμε όλους τους δημοκράτες πολίτες της Κρήτης να περιφρουρήσουν την εκδήλωση της ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας των Χανίων. Δηλώνουμε πως με όλες μας τις δυνάμεις, όπως ακριβώς λέγαμε και πριν τις εκλογές, μέσα ή έξω από τη βουλή θα σταθούμε στο πλάι όσων δεν έχουν φωνή και γίνονται θύματα λόγω της διαφορετικότητάς τους.

Η Δημοκρατία θα νικήσει το σκοτάδι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί