Δήλωση Ελένης Βατσινά για το αποτέλεσμα των εκλογών

Έτοιμη για τα νέα της καθήκοντα, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, δηλώνει η βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά. Σε δήλωσή της αναφέρει:

Η επόμενη ημέρα βρίσκει το ΠΑΣΟΚ ενδυναμωμένο και έτοιμο να αναλάβει το ρόλο της ουσιαστικής αντιπολίτευσης, μια και τα εκλογικά αποτελέσματα βυθίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε μία νέα δυσχερή εσωτερική κατάσταση.

Το ΠΑΣΟΚ βγήκε ενδυναμωμένο από την διπλή εκλογική αναμέτρηση, με τον Πρόεδρό μας Νίκο Ανδρουλάκη να ηγείται του τίμιου και ειλικρινούς αγώνα μας, που προτεραιότητα είχε, σε κάθε στιγμή, τα πραγματικά κοινωνικά προβλήματα.

Με τα δεδομένα και ως προς τη σύνθεση του νέου Κοινοβουλίου, με τα ακροδεξιά στοιχεία που εξασφάλισαν την είσοδό τους στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ οφείλει να αναλάβει ένα σημαντικό ρόλο: να αποτελέσει το δημοκρατικό ανάχωμα και την ωφέλιμη αντιπολίτευση για τη χώρα προς όφελος κάθε πολίτη, των ασθενέστερων και των ευάλωτων.

Όσο για το νομό Ηρακλείου, ο αγώνας του ΠΑΣΟΚ επιβραβεύεται. Το 23,01% δείχνει ότι τα βήματα του Κινήματος είναι σταθερά, χάρη και στην προσηλωμένη μας πορεία στο στόχο και στη φωνή της Κοινωνίας.

Είμαι πανέτοιμη να μεταφέρω τα θέματα του ν.Ηρακλείου στη Βουλή και να διεκδικήσω για τους συμπολίτες μου, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί