Προσκλητήριο εθνικιστών, φασιστών, πρώην χρυσαυγιτών για στήριξη Μητσοτάκη!

Ο Χρίστος Γούδης χαρακτηρίζεται από την «Ελεύθερη Ώρα»  ως ο «προφήτης» του εθνικισμού. Και δεν είναι τυχαίο ότι τη συγκεκριμένη εφημερίδα, που εκφράζει με καθαρότητα τον φιλοχουντικό – ακροδεξιό χώρο, επέλεξε για να διαφημίσει τη ΝΔ και να δώσει σύνθημα στους απανταχού εθνικιστές και φιλοχουντικούς ότι η μόνη επιλογή που έχουν στην κάλπη της 25ης Ιουνίου, είναι ο Μητσοτάκης.

Ο «προφήτης» του εθνικισμού με άρθρο του που έγινε πρωτοσέλιδο στην «Ελεύθερη Ώρα» αναφέρει ότι «θα το ρίξει στον Μητσοτάκη με αίσθημα… ναυτίας» και καταγγέλλει τους «πατριδοκάπηλους και χριστέμπορους στα δεξιά της ΝΔ».

Ο Χρίστος Γούδης, ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ το 2007 και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με τη Χρυσή Αυγή το 2014 όταν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Μάλιστα, είχε προκληθεί σάλος στο δημοτικό συμβούλιο όταν ο τότε δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μετά τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, κατέθεσε πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο να μετονομαστεί η Δημοτική Αγορά Κυψέλης, σε Δημοτική Αγορά Κυψέλης «Μένης Κουμανταρέας», ο Γούδης σηκώθηκε και άρχισε να φωνάζει «Να φυτέψουμε και συκιές προς τιμήν του».

Να σημειωθεί ότι ο Χρίστος Γούδης από το 1982 και μετέπειτα κατείχε τη θέση του Υπεύθυνου Ιδεολογίας και Πολιτικής στο Ι.Δ.Κ.Κ. [Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής»] και στο Φιλελεύθερο Φόρουμ του Ανδρέα Ανδριανόπουλου, καθώς και της ευρύτερης εθνικιστικής και ελευθεριακής Δεξιάς.

Ο Γούδης υπήρξε μέλος της επιτροπής Ανώτατης Παιδείας επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και από το 2001 μέχρι το 2004 μέλος των επιτροπών για την Έρευνα και την Παιδεία του κόμματος «Νέα Δημοκρατία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί