Τους εργαζόμενους του Βενιζελείου ευχαριστεί ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΠΑΓΝΗ μετά την περιπέτεια υγείας του γιου του

Τους εργαζόμενους του Βενιζελείου ευχαριστεί δημοσίως ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, κ. Δημήτρης Βρύσαλης, με αφορμή περιπέτεια υγείας του γιου του, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Στην ανακοίνωση του κ. Βρύσαλη αναφέρεται:

Μετά από μια περιπέτεια υγείας που είχε ο γιος μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, που με τη συμβολή τους κατάφεραν να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του και να είναι πλέον σε πορεία αποκατάστασης.
Μέσα σε αυτές τις στιγμές φάνηκε για άλλη μια φορά το πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας, με υγειονομικούς που δεν θα εργάζονται σε συνθήκες εντατικοποίησης, προσωπικό που δεν θα νιώθει ανασφάλεια όποτε λήγουν οι συμβάσεις του, με γιατρούς που δεν θα εργάζονται 72 ώρες.
Παρά τις αντιξοότητες που δημιουργεί η πολιτική των κυβερνήσεων με την υποστελέχωση, τις ελλείψεις υλικών, το κλείσιμο σημαντικών κλινικών του Βενιζέλειου, το φιλότιμο των μαχόμενων υγειονομικών είναι αυτό που κρατά ακόμα όρθιο το σύστημα υγείας και ενισχύει την Ελπίδα ότι μόνο με την κοινή πάλη ασθενών και εργαζόμενων μπορούν να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για μας και τα παιδιά μας.

Δημήτρης Βρύσαλης & Ελεάννα Δασκαλάκη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί