Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης εργαζόμενης σε ξενοδοχείο της Κω

Πυκνό μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση μιας 27χρονης υπηκόου Πολωνίας, η οποία διέμενε και εργαζόταν σε ξενοδοχείο της Κω, μαζί με τον επίσης Πολωνό σύντροφό της. Σύμφωνα με την αναφορά στην αστυνομία που έκανε ο 28χρονος σύντροφός της, τα ίχνη της νεαρής κοπέλας έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dimokratiki, τη Δευτέρα (12/6), περίπου, στις 22:30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με την μηχανή του.

Στη συνέχεια του έστειλε μέσω του κινητού της την τοποθεσία που βρισκόταν προκειμένου να πάει ο σύντροφός να την πάρει, όμως, όταν εκείνος έφτασε, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν την βρήκε στο σημείο που του είχε υποδείξει.

Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει με την σύντροφο του στο κινητό της τηλέφωνο της αυτό ήταν απενεργοποιημένο.

Ο σύντροφός της ανέφερε ακόμα ότι στις  23:38 της ίδιας ημέρας εντόπισε μέσω εφαρμογής το κινητό της τηλέφωνο στην περιοχή Τιγκάκι και συγκεκριμένα στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα αλλά ήταν, ήδη, απενεργοποιημένο.

Η 27χρονη εργάζεται σε ξενοδοχείο της Κω και θα έπρεπε να αναλάβει βάρδια στις 8 το πρωί της Τρίτης (13/6). 

Για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα εκδόθηκε Missing Alert κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η 27χρονη έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί