Το θράσος της Βούλτεψη: Διασύρθηκε σε ζωντανή μετάδοση από τον Μαμουλάκη κι αυτή συνεχίζει τα fake

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ που ανέμιζε μία ανυπόγραφη Α4 σελίδα με το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ, ισχυριζόμενη ότι ήταν επίσημο φυλλάδιο, επανήλθε και κάλεσε την Κουμουνδούρου να αποδείξει ότι το fake έγγραφο είναι όντως fake. Δηλαδή η Σοφία Βούλτεψη αντί να αποδείξει τα λεγόμενά της, συνεχίζει και πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα.

Δείτε:

Οι δήθεν «θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ» που παρουσίασε η Βούλτεψη στο ΣΚΑΪ ήταν…άρθρο από τουρκικό ΜΜΕ – Την εξέθεσε ο Χ. Μαμουλάκης (Βίντεο)

«Ας μας εξηγήσει ο κ. Μαμουλάκης (που γνωρίζει και την τουρκική) βάσει ποίου στοιχείου απεφάνθη ότι το συγκεκριμένο κείμενο δημοσιεύθηκε σε τουρκική εφημερίδα, πού βρήκε η εφημερίδα τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και αν ο ΣΥΡΙΖΑ προέβη τότε σε κάποια διάψευση» αναφέρει η Σοφία Βούλτεψη

Παράλληλα παραθέτει τη μετάφραση του φυλλαδίου που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια σε διάφορα περιθωριακά blog, πολλά από τα οποία δεν λειτουργούν σήμερα.


Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο οποίος τόνισε ότι «ο εθνικά επιζήμιος και ολισθηρός κατήφορος της ΝΔ δεν έχει σταματημό.

Μετά τους ωμούς εκβιασμούς της κ. Μπακογιάννη και του κ. Σκέρτσου στην μουσουλμανική μειονότητα, μετά την εργαλειοποίηση της ΕΥΠ από τον κ. Μητσοτάκη, σειρά είχε η άθλια προβοκάτσια της κ. Βούλτεψη.

Παρουσίασε σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα δημοσίευμα του τουρκικού τύπου ως δήθεν θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Για κακή της τύχη, όμως, το μέλος της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χάρης Μαμουλάκης που γνωρίζει την τουρκική γλώσσα αποκάλυψε αμέσως τα fake news της κ. Βούλτεψη.

Η ΝΔ έχει ξεφύγει τελείως. Για μερικές ακροδεξιές ψήφους δεν διστάζει πουθενά. Παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με ευαίσθητα εθνικά ζητήματα για ψηφοθηρικούς λόγους.

Μπορούν να αντιληφθούν έστω και τώρα το κακό που κάνουν στην πατρίδα;».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί