Ηράκλειο: Μετά τη χρήση ηρωίνης, παράτησε τον φίλο του σε χωράφι όπου πέθανε – Συνελήφθησαν ο ίδιος και ο “έμπορος”

φωτογραφία αρχείου

Ο θάνατος ενός 41χρονου άνδρα σε χωράφι στην περιοχή της Χερσονήσου, τελικά είχε και ανθρώπους που σχετίζονται με αυτόν.. Ήδη η αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις καθώς ο 41χρονος πέθανε αφού εγκαταλείφθηκε στο σημείο που βρέθηκε νεκρός από άλλο άτομο με το οποία είχε κάνει χρήση ναρκωτικών νωρίτερα.

Ο 41χρονος είχε βρεθεί στις 28 Απριλίου σε χωράφι. Όμως η ΕΛΑΣ δεν έκλεισε το φάκελο καθώς ο νεκρός ήταν γνωστός χρήστης. Έτσι η έρευνα οδήγησε στο ότι ο 40χρονος κι ένας φίλος του είχαν πάει την προηγούμενη στον προμηθευτή τους και αγόρασαν ηρωίνη. Έκαναν χρήση στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια πήγαν στη Χερσόνησο, όπου έκαναν και πάλι χρήση. Τότε ο 41χρονος είπε στον φίλο του ότι δεν αισθάνεται καλά. Ο φίλος του οδήγησε τον 41χρονο αντί σε γιατρό ή νοσοκομείο, σε ένα χωράφι όπου τον εγκατέλειψε αβοήθητο να πεθάνει…

Ο νεκρός εντοπίστηκε την επομένη ημέρα από περαστικό.

Ζητήθηκε νεκροψία – νεκροτομή και το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε πως ο θάνατος του 41χρονου οφειλόταν σε χρήση ναρκωτικών ενώ κατά τη διάρκεια της προανάκρισης διαπίστωσαν πως ο άτυχος άνδρας δεν ήταν μόνος του αλλά μαζί με τον 40χρονο.

Έτσι, χθες οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο στο σπίτι του φίλου του θύματος όπου βρήκαν και κατάσχεσαν ένα ναρκωτικό χάπι με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών αλλά και για έκθεση σε κίνδυνο.

Έγινε επίσης και δεύτερη σύλληψη η οποία αφορά στο προμηθευτή των ναρκωτικών, έναν 45χρονο που εντοπίστηκε μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί