Η μοναδική επαναστατική τεχνολογία του Dolby Atmos ήρθε στο Τεχνόπολις

Η κορυφαία τεχνολογία Dolby Atmos εγκαταστάθηκε στον πολυκινηματογράφο Τεχνόπολις και είναι πλέον στην διάθεση του σινεφίλ κοινού της πόλης μας.

Το Dolby Atmos αποτελεί το πιο πρόσφατο ηχητικό επίτευγμα της Dolby Laboratories και επιτρέπει την αναπαραγωγή ήχων στον τρισδιάστατο χώρο. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα μεγάλο αριθμό ηχείων (45 ηχεία) τα οποία είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους και έχουν τοποθετηθεί υπό συγκεκριμένη κλίση και γωνία, όχι μόνο μπροστά και γύρω από την αίθουσα, αλλά και πάνω στην οροφή της προσφέροντας μια εντυπωσιακή κινηματογραφική εμπειρία.

Το Dolby Atmos που έχει εγκατασταθεί στο Τεχνόπολις αποτελεί το πιο σύγχρονο σύστημα Dolby Atmos στην Ελλάδα καθώς είναι η μοναδική εγκατάσταση Dolby Atmos στην χώρα μας που έχει υλοποιηθεί με τον αυθεντικό, υπερσύγχρονο εξοπλισμό της Dolby Laboratories.

Το επόμενο διάστημα οι φίλοι του κινηματογράφου στο Ηράκλειο θα έχουν την ευκαιρία – μεταξύ άλλων – να απολαύσουν και σε Dolby Atmos στο Τεχνόπολις τις υπέρ-παραγωγές: TRANSFORMERS: Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ, THE FLASH, INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY, MISSION IMPOSSIBLE 7: DEAD RECKONING, BARBIE, OPPENHEIMER, THE MARVELS, DUNE: PART II ενώ ακολουθούν ακόμη περισσότερες μεγάλες ταινίες…

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Dolby Atmos διαχέει τον ήχο μέσω ξεχωριστών καναλιών σε πολλαπλά σημεία εντός της αίθουσας επιτρέποντας στους σχεδιαστές ήχου να καθορίζουν τον χώρο όπου κινείται και καταλήγει το ηχητικό αντικείμενο με απίστευτη ακρίβεια. Ο ήχος αποδίδεται στον τρισδιάστατο χώρο με απόλυτη ρεαλιστικότητα καθώς προέρχεται από παντού κι όχι μόνο γύρω από τα αυτιά μας δημιουργώντας ένα μοναδικό ηχητικό οικοσύστημα.

Οι ταινίες ζωντανεύουν καθώς ο ήχος απλώνεται σε όλο το χώρο και περικυκλώνει τον θεατή. Το Dolby Atmos του Τεχνόπολις αποτελεί το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα στο χώρο του κινηματογράφου σήμερα.

Ζήσε το σήμερα. Το Τεχνόπολις σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την κορυφαία τεχνολογία Dolby Atmos και να ζήσετε μια εντυπωσιακή κινηματογραφική εμπειρία με το πιο προσιτό εισιτήριο για όλη την οικογένεια.

Η έναρξη των προβολών Dolby Atmos στο Τεχνόπολις ξεκινά την Πέμπτη 8 Ιουνίου με τις ταινίες TRANSFORMERS: Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ και SPIDER-MAN: ΑΚΡΟΒΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΡΑΧΝΟΣΥΜΠΑΝ με προσφορά στην τιμή του εισιτηρίου για όλους τους πελάτες των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος.

Επισκεφτείτε το texnopolis.gr για να δείτε το πρόγραμμα των προβολών και για περισσότερες πληροφορίες για το Dolby Atmos.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί