Κ. Μητσοτάκης: Ζήτησε δημόσια στα Χανιά να πεταχτούν τα παλιά σταυρωμένα ψηφοδέλτια, μετά από παρατήρηση της αδερφής του! (βίντεο)

Με τα ψηφοδέλτια στην τσέπη αναμένεται να στείλει τους ψηφοφόρους της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στο Καστέλι Κισσάμου, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στα Χανιά, στο τέλος της ομιλίας του κάλεσε τους παρευρισκόμενους, μετά από έντονη παραίνεση της Ντόρας Μπακογιάννη να πετάξουν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ από τις εκλογές της 21ης Μαΐου καθώς είναι άκυρα.

«Πες να πετάξουν τα παλιά ψηφοδέλτια, είναι άκυρα», ακούγεται να λέει η κα Μπακογιάννη σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το zarpa.gr, με τον Κ. Μητσοτάκη να σπεύδει να κάνει πράξη την παραίνεση της αδελφής του.

«Θυμίζω τα παλιά ψηφοδέλτια τα πετάτε. Βγαίνουν καινούρια ψηφοδέλτια. Μην πάει να πέσει στην κάλπη κανένα από τα παλιά ψηφοδέλτια» δήλωσε μέσω του μικροφώνου ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας: «Θα σας δώσουμε καινούρια».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί