Αλλαγές στη διοίκηση του συλλόγου Εργαζομένων ΔΟΥ Ανατολικής Κρήτης

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του συλλόγου Εργαζομένων ΔΟΥ Ανατολικής Κρήτης στις 18/05/2023 είχαμε είσοδο νέων μελών και αλλαγή στις θέσεις του Προεδρείου. Ειδικότερα:

·        Πρόεδρος του Δ.Σ. εξελέγη ο Φωτάκης Εμμανουήλ του Κωνσταντίνου

·        Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. εξελέγη η Κανάκη Μαρία του Χαραλάμπου

·        Γραμματέας του Δ.Σ. εξελέγη η Νεονάκη Φιλία Μαρία του Κωνσταντίνου

·        Ταμίας του Δ.Σ. εξελέγη η Χριστοδουλάκη Βικτωρία του Γεωργίου

·        Μέλη του Δ.Σ. παρέμειναν οι:

·        Σφακιανάκης Σταύρος του Ελευθερίου

·        Ανυφαντάκη Ελευθερία του Κωνσταντίνου και

·        Ρασούλη Διαμαντή (Μαντώ) του Αποστόλου

Το νέο Δ.Σ., αναλαμβάνει να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της προηγούμενης διοίκησης του συλλόγου, σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον με έντονες πιέσεις και ιδιαίτερα απαιτητικούς και συχνά αντικρουόμενους στόχους από τη Διοίκηση της ΑΑΔΕ, που οδηγούν τις υπηρεσίες και τους συναδέλφους σε κατάσταση εργασιακού άγχους και εξουθένωσης με επίπτωση ακόμη και στην ίδια την υγεία τους. Η διαρκής μείωση του αριθμού των υπαλλήλων οδηγεί τις υπηρεσίες μας σε οριακές καταστάσεις λειτουργίας και υποστελέχωσης ενώ το αυξημένο κόστος διαβίωσης και ο πληθωρισμός έχει επιφέρει τεράστια πλήγματα στην αγοραστική μας δύναμη με δεδομένο ότι καμία αντισταθμιστική αύξηση δεν μας χορηγήθηκε όλα αυτά τα χρόνια της ενεργειακής και οικονομικής κρίσης.

Στο δυσμενές αυτό εργασιακό και οικονομικό περιβάλλον που περιγράψαμε ο σύλλογος μάς καλείται με αρωγό τη στήριξη των μελών του, να αγωνιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, μέσω και της ΠΟΕ – Δ.Ο.Υ. και της ΑΔΕΔΥ, προκειμένου, να βελτιώσει την εργασιακή καθημερινότητα και τη λειτουργία των υπηρεσιών μας, να διεκδικήσει ουσιαστικές αυξήσεις στις αποδοχές μας που θα αντισταθμίσουν μέρος έστω των απωλειών που έχουμε υποστεί, και να προστατεύσει τους συναδέλφους, τις θέσεις εργασίας τους και το δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών μας. Απώτερος στόχος όλων μας είναι να επιτύχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας από τη φορολογική διοίκηση σε συνθήκες διαφάνειας, αξιοκρατίας και φορολογικής δικαιοσύνης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί