Ένας περιοδεύων κυβερνητικός προεκλογικός θίασος σε σχολεία της Κρήτης…

 Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Εκπαιδευτικών Λασιθίου – ΣΥΝ.Ε.Κ.  σχετικά με  τις προεκλογικές περιοδείες υποψηφίων βουλευτών σε σχολεία του νομού:

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ ΘΙΑΣΟΣ

Πριν μερικές μέρες δημοσιεύτηκε  στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο μία φωτογραφία από μία τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου στην οποία  απεικονίζονταν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Λασιθίου με τον υπουργό Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής κ. Πλακιωτάκη, τον Δήμαρχο Κύριο Καλαντζάκη, την Κυρία Βλάσση, υποψήφια βουλεύτρια  και άλλα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. 

Στην φωτογραφία αυτή συμπυκνώνεται η παρακμή και η ανηθικότητα της παράταξης που κυβερνά τη χώρα μας. 

Ποζάρουν  χαμογελαστοί κοιτάζοντας αυτάρεσκα τον φωτογραφικό φακό καθήμενοι στα θρανία ωσάν μαθητούδια! Μάλιστα ο Υπουργός δηλώνει ευθαρσώς ότι η κυβέρνησή του έχει στηρίξει έμπρακτα το Μουσικό Σχολείο, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ φαντασιώνεται ότι ιδρύει σχολεία!!!

Όσο ψύχραιμος και μετριοπαθής και αν είναι κάποιος, κοιτάζοντας αυτή τη φωτογραφία δεν μπορεί παρά να αναφωνήσει : Αιδώς!!!!

Ποζάρουν σε ένα σχολείο που ίδρυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, χάριν  στις άοκνες προσπάθειές του τότε Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Αιβαλιώτη, δεν έχουν δώσει δεκάρα τσακιστή για να φτιαχτεί κτίριο και για το Μουσικό Λύκειο, και τώρα διεκδικούν και την πατρότητα του σχολείου!!!!! Η αναισχυντία τους  και ο εξευτελισμός τους δεν έχει όρια!!!

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Κατσαγκόλης λειτουργώντας σαν διαφημιστής  του κυρίου Πλακιωτάκη  επέτρεψε την είσοδο σε αυτήν την κουστωδία εκτοπίζοντας τους καθηγητές που έκαναν μάθημα εκείνη την ώρα!! 

Δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά του Νομού Λασιθίου από την περίοδο της χούντας και μετά να εισέλθει σε δημόσιο σχολείο πολιτικός και κομματικό στέλεχος!! Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας  το τόλμησε επιδεικνύοντας απίστευτη ασέβεια  και αποδεικνύοντας ότι δρα μεροληπτικά παραβλέποντας τον θεσμικό του ρόλο. 

Πιστεύουμε ότι η Διευθύντρια του σχολείου δεν γνώριζε ή αναγκάστηκε να επιτρέψει την είσοδο της κουστωδίας της ντροπής.. Αν έγινε με τη συναίνεσή της πρέπει να λογοδοτήσει στην εκπαιδευτική κοινότητα…Είναι υπόλογη….

Το ίδιο γεγονός συνέβη και σε σχολείο του Αργοσαρωνικού, για το οποίο η ΕΛΜΕ Πειραιά έβγαλε ανακοίνωση – καταγγελία. Είναι η συνήθης νοοτροπία – πρακτική των “νόμιμων ιδιοκτητών της χώρας”.  

Η εκπαιδευτική κοινότητα γνωρίζει πολύ καλά την αλαζονεία με την οποία κυβέρνησε η κυβερνητική παράταξη και η Υπουργός Παιδείας…Δεν ξεχνά την εγκατάλειψη των σχολείων στην πανδημία, την αύξηση των αριθμών ανά τμήμα την ίδια περίοδο, την προσφορά στην cisco των προσωπικών δεδομένων των μαθητών και καθηγητών, την έξωση των αιρετών από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, τη δίωξη κάθε συνδικαλιστικής δράσης. 

Μετράμε αντίστροφα για την λύτρωση…..

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί