Πέθανε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης

Κατέληξε έπειτα από μέρες νοσηλείας, μετά από την πτώση του από μπαλκόνι σε εκδήλωση του δήμου

Κατέληξε ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης, μετά από μέρες νοσηλείας στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «Γεννηματάς», μετά από την πτώση του από μπαλκόνι σε εκδήλωση του δήμου στις 27 Απριλίου.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης βρισκόταν στην τελετή ονοματοδοσίας της δημοτικής βιβλιοθήκης Καλλιθέας σε «δημοτική βιβλιοθήκη Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου» προς τιμήν του αείμνηστου δημάρχου Καλλιθέας.

Κάποια στιγμή είχε βγει στο μπαλκόνι της βιβλιοθήκης για να καπνίσει, στηρίχθηκε στο κάγκελο το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό. Τραυματίστηκε στο κεφάλι και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης ήταν δημοσιογράφος και πολιτικός συντάκτης, μέλος της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Είχε διατελέσει εκλεγμένο μέλος του Μικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ (1996-2007) και του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Καλλιθέας (2007-2010).

Επαγγελματίας από τα 20 του χρόνια (1988), είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven και έχει θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Από τις 6 Σεπτεμβρίου 2019 υπηρετούσε ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Καλλιθέας.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί