Σε Χερσόνησο και Καστέλι ο Λάμπρος Βαμβακάς 

Σε Χερσόνησο και Καστέλι  βρέθηκε στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ Λάμπρος Βαμβακάς.

Στην Χερσόνησο περιόδευσε στην αγορά και διαπίστωσε πολλά είναι τα καταστήματα που δεν έχουν ακόμα ανοίξει αλλά προετοιμάζονται εντατικά για τη νέα τουριστική σαιζόν. Όπως είπαν οι καταστηματάρχες αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής  περιμένουν πολλά από τη φετινή τουριστική περίοδο προκειμένου να ανακάμψουν οικονομικά οι επιχειρήσεις τους που επλήγησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Παράλληλα συζήτησαν με τον κ.Βαμβακά όλες  τις απαραίτητες  παρεμβάσεις  που δεν έχουν γίνει από την πλευρά του κράτους προκειμένου να λάβει η περιοχή τους, που εδώ και δεκαετίες προσφέρει τα μέγιστα ω ς προορισμός αγαπημένος και πολυσύχναστος, τη θέση που πραγματικά της ανήκει στον τουριστικό χάρτη της χώρας.

Κατά την επίσκεψη του στο Καστέλι  ο υποψήφιος βουλευτής περιόδευσε στην αγορά και συνομίλησε με καταστηματάρχες και καταναλωτές, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για το κύμα ακρίβειας που πλήττει τα νοικοκυριά και τα ουσιαστικά μέτρα που δεν λαμβάνει η Κυβέρνηση για το αναχαιτίσει.

Όμως το μείζον θέμα που απασχολεί την ευρύτερη περιοχή του Καστελίου και  αλλά και ολόκληρη την περιφέρεια του Δήμου Μινώα Πεδιάδος αφορά, όπως κατέστη σαφές από τους πολίτες, το νέο Αεροδρόμιο. Όπως επεσήμαναν υπάρχουν απαράδεκτες καθυστερήσεις ενώ δεν έχουν γίνει βήματα ουσίας προκειμένου να προχωρήσει το θέμα των οδικών συνδέσεων του νέου Αεροδρομίου τόσο με την βόρεια πλευρά του νομού όσο και με  άλλες περιοχές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί