Τεράστια κινητοποίηση για τον ανάπηρο σκύλο του Ηρακλείου και τον ιδιοκτήτη του, μετά την ανάρτηση του Candiadoc

Πάρα πολλοί άνθρωποι από ολόκληρη τη χώρα ευαισθητοποιήθηκαν μετά την ανάρτηση που κάναμε στο βίντεο με τον κάτοικο των Καμινίων Ηρακλείου που καθημερινά στην ουσία μεταφέρει τον σκύλο του, ανάπηρο στα πίσω πόδια, για τη βόλτα και την ανάγκη του.

Δείτε:

Ηράκλειο: Δείτε τι απίστευτα συγκινητικό κάνει αυτός ο άνθρωπος κάθε μέρα για τον ανάπηρο σκύλο του (βίντεο)

Οι άνθρωποι που έχουν ευαισθητοποιηθεί με σχόλια, αναρτήσεις τους ή τηλέφωνο, έρχονται σε επαφή με ανθρώπους της περιοχής προκειμένου να προσφέρουν καροτσάκι, εργασία για την κατασκευή ή και χρήματα για την αγορά ενός βοηθητικού μέσου για τον σκυλάκο.

Όπως γράψαμε, στην περιοχή των Καμινίων του Ηρακλείου αυτός ο άνθρωπος έχει τον σκύλο που βλέπουμε, τα πίσω πόδια του οποίου είναι ανάπηρα. Τον παίρνει λοιπόν κάθε μέρα και μάλλον πάνω από μία φορά, του σηκώνει τα πίσω πόδια και τον πάει για τη βόλτα του ή την ανάγκη του. Μάλιστα, αν και πάει σε χωράφι, ο άνθρωπος μαζεύει και τις ακαθαρσίες του ζώου.

Δεν ξέρουμε πώς μπορεί να βοηθηθεί ο άνθρωπος σ’ αυτό το μεγαλειώδες που κάνει. Αλλά όποιος μπορεί ας το κάνει ή ας δώσει μια ιδέα. Σκεφτείτε, άλλοι, και στην ίδια περιοχή, ρίχνουν φόλες και θανατώνουν σκυλιά (γνωστές περιπτώσεις) ή τα πατούν με το αυτοκίνητό τους, κι αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ κάνει όλο αυτό για να κρατά το σκύλο του ζωντανό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί