Ξαφνική αδιαθεσία Ερντογάν σε ζωντανή μετάδοση – Ακυρώνει τις εμφανίσεις του μετά από σύσταση των γιατρών του

Ακυρώνονται, ύστερα από σύσταση των γιατρών του, οι σημερινές εκδηλώσεις του Τούρκου προέδρου, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας και μέχρι νεοτέρας όλες οι δημόσιες εμφανίσεις του, μετά την ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε το βράδυ της Τρίτης στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που προβαλλόταν σε ζωντανή μετάδοση, ενώ απομένουν λιγότερες από 20 ημέρες για τις εκλογές της 14ης Μαΐου.

«Σήμερα, θα ξεκουραστώ στο σπίτι ύστερα από σύσταση των γιατρών μου», ανέφερε ο 69χρονος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στον λογαριασμό του στο Twitter.

Η μετάδοση της χθεσινοβραδινής συνέντευξης από το προεδρικό μέγαρο, στο KANAL 7, διακόπηκε άμεσα, ενώ ακούστηκαν φωνές και ο δημοσιογράφος έδωσε «πάσα» για διαφημιστικό διάλειμμα.

Υστερα από περίπου 10 λεπτά, ο Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε ξανά, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές και ανέφερε πως αντιμετώπιζε στομαχική διαταραχή λόγω της κόπωσης από τον προεκλογικό αγώνα. «Χθες και σήμερα υπήρχαν εντατικές προεκλογικές δραστηριότητες. Είχα ένα σοβαρό κρυολόγημα στο στομάχι λόγω αυτών των προεκλογικών δραστηριοτήτων».

Η συνέντευξη του προέδρου της Τουρκίας ολοκληρώθηκε εντός ολίγων λεπτών, καθώς ήταν εμφανώς καταβεβλημένος.

Ταχεία ανάρρωση ευχήθηκε στον αντίπαλό του μέσω Twitter ο πρόεδρος του CHP και υποψήφιος πρόεδρος της Εθνικής Συμμαχίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί