Σειραγάκης: Αναίρεση του βουλεύματος αποφυλάκισης ζητεί ο Άρειος Πάγος

Ο Ν. Σειραγάκης (αποφυλακίστηκε αρχές Μαρτίου) είχε καταδικαστεί σε 401 έτη κάθειρξης, κατά συγχώνευση 202 – Κρίθηκε ένοχος για ασέλγεια σε βάρος 36 ανηλίκων

Την αναίρεση του βουλεύματος του συμβουλίου πλημμελειοδικών Ναυπλίου, βάση του οποίου αποφυλακίστηκε υπό όρους ο καταδικασμένος πρώην προπονητής, Νίκος Σειραγάκης για ασέλγεια σε βάρος 36 ανηλίκων, ζήτησε η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αδαμαντία Οικονόμου.

Δείτε:Αποφυλακίστηκε ο καταδικασμένος σε 220 χρόνια φυλακή για ασέλγεια σε ανηλίκους, προπονητής Σειραγάκης

Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Σειραγάκης αποφυλακίστηκε μετά από 12,5 χρόνια εγκλεισμού, αν και το 2011 καταδικάστηκε σε 401 έτη κάθειρξης, κατά συγχώνευση 202 καθώς κρίθηκε ένοχος για ασέλγεια σε βάρος 36 ανηλίκων.

Σύμφωνα με το Mega η αντεισαγγελέας του ανώτατου δικαστηρίου, Αδαμαντία Οικονόμου μελετώντας τον φάκελο, διαπίστωσε πως υπάρχουν «κενά» στο σκεπτικό του βουλεύματος κρίνοντας ότι δεν υπάρχει εμπεριστατωμένη αιτιολογία.

Τον τελευταίο λόγο για την αποφυλάκιση ή όχι του Σειραγάκη έχει το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου το οποίο θα εξετάσει την υπόθεση.

https://www.megatv.com/embed/?p=20201026170

Υπενθυμίζεται ότι ο καταδικασμένος Σειραγάκης τον Απρίλιο του 2020 αποφυλακίστηκε από το σωφρονιστικό κατάστημα Γρεβενών, και λίγες ημέρες αργότερα, παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής και συνελήφθη, παίρνοντας ξανά, τον δρόμο της φυλακής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί