Με εισαγωγή εισαγγελέων και δημοσιογράφων, κάτι μπορεί να γίνει στην Ελλάδα, γιατί τώρα…

Η εντιμότητα του Τσίπρα όντως δεν είναι αρκετή, όμως είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για όσους δεν τυφλώνει η παραπληροφόρηση, η άγνοια ή το προσωπικό συμφέρον, ώστε να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ της διαχειριστικής εντιμότητας. Ο Πολάκης δεν με εκφράζει σε τίποτα πολιτικά, με εκφράζει όμως η  διαχειριστική του εντιμότητα. Κιχ δεν ακούστηκε στο Υπουργείο του. 

Του Γιώργου Δημητρίου

Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΕΠ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

Το μέγεθος της κλοπής που συντελείται από την Ελληνική κλεπτοκρατία είναι απίθανο, αφού  η Ρουμανία χωρίς νησιά, Μύκονο, Κρήτη, Σαντορίνη – Τουρισμό, χωρίς Ευρωπαϊκή ενίσχυση τόσων δισ. ευρώ κλπ, κατάφερε να μας περάσει σε κατά κεφαλήν εισόδημα. Φανταστείτε έτσι  απλά τι καρακλεφταραίοι μας κυβερνούν. 

Με τόσα δισ. Ευρωπαϊκών κονδυλίων και μέσα στη ζώνη του ευρώ εμείς απομακρυνόμαστε  από την Ευρώπη και συγκλίνουν οι Ρουμάνοι… Κώστα μου.. 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ  ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ

Πρώτο κόμμα θα είναι ο τίμιος ΄΄ψεύτης΄΄και θα εκπλαγεί γιατί έχει πιστέψει ότι θα είναι  δεύτερος. Δεύτερος ο ΄΄κλέφτης΄΄ ο οποίος έχει πεισθεί ότι θα είναι πρώτος, σαν το Σαμαρά  που..μύριζε από μακριά τη νίκη και είχε ευρεία εκλογική κατάποση… Νικητής των εκλογών  θα είναι σε κάθε περίπτωση η διαπλοκή των καρτέλ με το ΄΄Γιδοβοσκό΄΄σε ρόλο πολιτικού  απινειδωτή. 

Εσύ, Αμερικανο “σπουδασμένε” Κώστα Σ.,δεν γνωρίζω σε ποια τέχνη,υποθέτω  οικονομικά ,δε γνωρίζεις για το αντι-ολιγαρχικό Σύνταγμα των ΗΠΑ; Εκατοντάδες  οικονομικές εκπομπές εχεις παρουσιάσει και δεν βλέπεις ότι ο Μητσοτάκης στήνει  καρτέλ; Πραγματικά σοκαριστικό το ευχαριστήριο σου στον Κούλη στα κοινωνικά δίκτυα.. .

Η επόμενη κυβέρνηση είναι ναρκοθετημένη από τη διαπλοκή για να αποτύχει. Αρχικά  στόχος είναι να συκοφαντηθεί η απλή αναλογική για να ελέγχουν όπως σήμερα με το  μικρότερο κόστος δωροδοκιών το πολιτικό σύστημα μέσω μονοκομματικών κυβερνήσεων και να επιτυγχάνουν τιμές καρτέλ και ολιγοπωλιακά κέρδη. 

ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΩΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

Πολλοί πρόεδροι των ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι ή ήταν ταυτόχρονα και ιδιοκτήτες Μέσων Μαζικής  Ενημέρωσης, πχ οι κύριοι Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης, Αλαφούζος. Είναι φανατικοί  υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας και καλά κάνουν οι άνθρωποι. Ο κ.Μελισσανίδης είναι  κολλητός του Σαμαρά όπως και ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκος όπως και ο  εισαγγελέας΄΄Παναθηναϊκάκιας΄΄. 

Ο κ.Σαββίδης φέρεται να στηρίζει το Βελόπουλο αλλά πρίν είχε βοηθήσει τον Σύριζα στις τηλεοπτικές άδειες και τον οποίο εγκατέλειψε όταν κυριολέκτικά του πήρε το πρωτάθλημα και το χάρισε στον κ.Μελισσανίδη. Ο κ.Σαμαράς ειχε χαρίσει τον ΟΠΑΠ στους Τσέχους και  στον κ.Μελισσανίδη ο οποίος πρόσφατα πώλησε το μερίδιό του αντί 350 εκατομμυρίων  ευρώ περίπου. Πολύ και άκοπο στην ουσία κρατικό χρήμα Κώστα μου… 

Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ είναι ο κύριος βραχίονας του συστηματος και τα ωφελήματα που  λαμβάνουν είναι πολύ περισσότερα από τα΄΄ψίχουλα΄΄που εδόθησαν στον  κ.Μελισσανίδη. Τοπικά αν το δούμε ο “σωτήρας” του Κρητικού ποδοσφαίρου ήταν υποψήφιος  της ΝΔ και υπουργός αθλητισμού. Μέγας πολιτικός ογκόλιθος κ.Αυγενάκης να κατηγορείται  ο δυστυχής ότι είναι΄΄ανδρείκελο΄΄του κ.Μαρινάκη. Ολοι οι δεξιοί…

Συμπέρασμα, ότι στο τίμιο Ελληνικό ποδόσφαιρο που φέρνει ξένους για διαιτητές, ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ αγαπητέ μου φίλε Κώστα… Ολοι  ξέρουμε ότι ΝΔ-Πασοκ έκαναν τη ζημιά. 

Αυτός είναι ο καθρέπτης μας Κωστή οπως το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ομοίως θα πρέπει να  φέρουμε και Βέλγους Εισαγγελείς και Δημοσιογράφους στην πολιτική ζωή. Οχι πιά από  τον΄΄παναθηναϊκάκια΄΄στους΄΄Τζανερίκους΄΄και από τους Πρετεντέρηδες και Πορτοσάλτηδες  στο κέντρο μέχρι τους΄΄Συλιγαρδαίους΄΄στην περιφέρεια. Ολοι Ν.Δ – Πασοκ.  Ήμουν και εγώ  εκεί Κώστα, δεν είμαι Σύριζα. 

ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΡΤΕΛ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ

Η Ελλάδα χρειάζεται βαθιές Συνταγματικές αλλαγές και κυρίως αντι-ολιγαρχικό Σύνταγμα  για μη συνεχίσει να νομιμοποιείται η κλοπή της χώρας από ανθρώπους του κοινού ποινικού  δικαίου όπως αυτοί θα τιμωρούνταν σε χώρες με ανάλογα δυτικά Συντάγματα που  τιμωρούν τα καρτέλ και προστατεύουν τον ανταγωνισμό. 

Η εντιμότητα του Τσίπρα, Κώστα μου, όντως δεν είναι αρκετή, όμως είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για όσους δεν τυφλώνει η παραπληροφόρηση, η άγνοια ή το προσωπικό συμφέρον, ώστε να ψηφίσουν τον Σύριζα της διαχειριστικής εντιμότητας που και εσύ ακόμη δεν θα  αμφιβάλλεις. Ο Πολάκης δεν με εκφράζει σε τίποτα πολιτικά φίλε Κώστα με εκφράζει όμως η  διαχειριστική του εντιμότητα. Κίχ δεν ακούστηκε στο Υπουργείο του. 

Ο καθένας με τις δικές του αξίες Κώστα επιλέγει αυτό που θεωρεί σωστό και το σέβομαι φτάνει όλες οι αλήθειες να ακούγονται με ισοτιμία και την ίδια ενταση. Καλά πράττεις Κώστα  μου και ακολουθείς την… “πρόοδο”… 

Απλά να γνωρίζεις ότι το καρτέλ της ενέργειας των Ροκφέλερ στην Αμερική εσταμάτησε  Κώστα μου το 1890 με τον αντιτρομοκρατικό νόμο Sherman ο οποίος κήρυξε κυριολεκτικά  τον πόλεμο στα Αμερικανικά καρτέλ ενέργειας, σιδηροδρομων, καλαμποκιού κλπ Κώστα  μου. Το δικό μας ιδιωτικό καρτέλ ενέργειας ολοκληρώθηκε το 2022 Κώστα μου… Ο  Μητσοτάκης στις ΗΠΑ θα ήταν τρομοκράτης Κώστα μου έτσι που έκανε την αγορά  ενέργειας και τροφίμων. 

Αυτό για τον οποίο τον ευχαρίστησες τον πρωθυπουργάρα Κώστα μου δεν είναι πρόοδος  στις ΗΠΑ αλλά τρομοκρατία…. Δεν είναι πρόοδος αλλά κλεπτοκρατία του 1890 στις ΗΠΑ. Στην… Βόρεια Αμερική εσπούδασες Κώστα και δε γνωρίζεις την οικονομική τους ιστορία για στη  Λατινική Αμερική; Αχ βρε Κώστα, πολλά μικρόφωνα κρατάς και δεν δικαιολογείται τέτοια  άγνοια..

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί