Ο Βελόπουλος κατηγορεί τρεις βουλευτές του για αποστασία

Μαλλιά κουβάρια φαίνεται πως έχουν γίνει στην Ελληνική Λύση. Υιοθετώντας δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου και παρά τις διαβεβαιώσεις των τριών βουλευτών του (Μυλωνάκη, Αβδελά και Αλεξοπούλου), ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος «κόβει» τρεις βουλευτές του, αποφασίζοντας να είναι υποψήφιοι σε διαφορετικές περιφέρειες.

Μετά τα δημοσιεύματα για αποστασία τριών βουλευτών της Ελληνικής Λύσης, Αντώνη Μυλωνάκη, Απόστολο Αβδελά και Κατερίνα Αλεξοπούλου, οι οποίοι φέρονται να είχαν ανοίξει υπόγειο δίαυλο επικοινωνίας με τη ΝΔ για μετεκλογική μεταπήδηση, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου ανακοίνωσε πως οι φερόμενοι αποστάτες θα κατέλθουν υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες «και, σε δεύτερο χρόνο αναλόγως και της συμπεριφοράς τους, θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια της προτιμήσεώς τους».

Οι τρεις βουλευτές, αν και διέψευσαν τα σχετικά δημοσιεύματα και εξήγησαν ότι δεν υπάρχει ούτε ένδειξη που να τα επιβεβαιώνει, παραπέμφθηκαν από το κόμμα Βελόπουλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται ήδη οι Μυλωνάκης – Αλεξοπούλου, οι οποίοι θα ανακοινώσουν την αποχώρηση τους από την Ελληνική Λύση, ενώ ο Απ. Αβδελάς αποδέχτηκε το «καψώνι» του Κυρ. Βελόπουλου και θα είναι -σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση- υποψήφιος στα Γρεβενά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί