Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο κέντρο του Ηρακλείου

Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, με επικεφαλής το Συντονιστή Δημήτρη Κλαράκη, αλλά και υποψήφιους/ες στο Νομό, επισκέφτηκε σήμερα, Μ. Πέμπτη, το κέντρο της πόλης, μοιράζοντας υλικό για τις βασικές θέσεις στα ζητήματα της ακρίβειας, των κόκκινων δανείων, αλλά και τις δεσμεύσεις του κόμματος.

Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

Η επαφή των στελεχών μας με τους πολίτες, ήταν και είναι βασική  προτεραιότητα. Μια αδιαμεσολάβητη επικοινωνία για τις θέσεις και το πρόγραμμά μας, αλλά και για τα θέλω και τα προβλήματα των πολιτών της πόλης μας. 

Στα πλαίσια αυτά κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, με επικεφαλής το Συντονιστή Δ. Κλαράκη, αλλά και υποψήφιους/ες στο Νομό μας, επισκέφτηκε σήμερα Μ. Πέμπτη, το κέντρο της πόλης, μοίρασε υλικό για τις βασικές μας θέσεις στα ζητήματα της ακρίβειας, των κόκκινων δανείων, αλλά και τις δεσμεύσεις μας, που θα υλοποιηθούν στις πρώτες πενήντα ημέρες της προοδευτικής μας διακυβέρνησης. 

Το κλίμα πλέον έχει αλλάξει. Οι πολίτες διαπιστώνουν ότι οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ, ωθούν στην φτώχεια χιλιάδες συμπολίτες μας, τα βασικά τους κοινωνικά αγαθά (υγεία, παιδεία, νερό κλπ), οδηγούνται στο ξεπούλημα, και τα σκάνδαλα των «αρίστων», απειλούν πλέον την ίδια τη Δημοκρατία μας.

Θα συνεχίσουμε τούτη τη στρατηγική της ενημέρωσης από πόρτα σε πόρτα, έως τις εκλογές. Το διακύβευμα γνωστό: Είτε δημοκρατική-προοδευτική διακυβέρνηση μακράς πνοής, είτε επιστροφή στο πιο αναχρονιστικό αντιδημοκρατικό καθεστώς της μεταπολιτευτικής περιόδου. 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί