Γιατί τα παιδιά ξέρουν καλά: Η πιο τρυφερή στιγμή, που δεν μπορούν να “φτιάξουν” όλοι οι image makers του κόσμου (βίντεο)

Είναι, όπως ήδη σχολιάζεται, ίσως η πιο τρυφερή, η πιο ανθρώπινη στιγμή, τέτοια που δεν μπορούν να σκηνοθετήσουν 1.000 ακριβοπληρωμένοι image makers. Και αυτή η ανθρώπινη στιγμή καταγράφηκε σήμερα στη Νέα Σμύρνη, όταν μια μικρούλα σταμάτησε τον Αλέξη Τσίπρα για να του προσφέρει μια καραμέλα!

Διαβάστε την περιγραφή της δημοσιογράφου Αρετής Αθανασίου, αφού δείτε πρώτα την καταπληκτική στιγμή:

“Η μικρούλα στη Νέα Σμύρνη ήξερε σε ποιον έδινε την καραμέλα της! “Είναι λεμόνι” του είπε και όση ώρα την ξετύλιγε από το χαρτάκι της, εκείνος την ρωτούσε που χτύπησε και εκείνη του είπε τα βάσανά της πως έπεσε και χτύπησε στην καφετέρια και μετά, εντελώς απροσδόκητα, του έβαλε την καραμελίτσα της στο στόμα του. Εκείνος για μια στιγμή αιφνιδιάστηκε, ύστερα όμως χαμογέλασε και απόλαυσε το πολύτιμο δώρο της μικρής. Οχι, δεν ήταν απλά μια καραμέλα. Ηταν αποδοχή, ήταν εμπιστοσύνη. 1.000 ακριβοπληρωμένοι Αμερικανοί Σταν Γκρίνμπεργκ δεν μπορούν να το πετύχουν αυτό. Γιατί δεν είναι σκηνοθετημένο και ψεύτικο”.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί