Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου: Εκπαιδευτικοί και μαθητές ακύρωσαν την αξιολόγηση νεοδιόριστης εκπαιδευτικού

Με αγωνιστικό παλμό και ενωτικό πνεύμα, χθες (Πέμπτη 6/4), εκπαιδευτικοί και μαθητές στο Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου έδωσαν ένα από τα καλύτερα δείγματα ενωτικής συλλογικής πάλης ενάντια στο αντιδραστικό μέτρο της αξιολόγησης, προβάλλοντας το δίκιο του αγώνα τους, από τη μια οι εκπαιδευτικοί με επιχειρηματολογημένες ισχυρές θέσεις και με στάσεις εργασίας και από την άλλη οι μαθητές με ΑΠΟΧΗ από τα μαθήματά τους και με σύγκληση γενικής συνέλευσης της μαθητικής κοινότητας.
Σε αυτές τις συνθήκες της ενωτικής αντίστασης ακυρώθηκε η προγραμματισμένη αξιολόγηση μιας νεοδιόριστης εκπαιδευτικού.

Τα παραπάνω σημειώνει σε ανακοίνωσή της η δραστήρια ΕΛΜΕ Ηρακλείου επισημαίνοντας ότι «Είναι φανερό ότι η δημοκρατική λειτουργία και η ενωτική πάλη της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας στο Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου δείχνει τη νικηφόρα δυναμική του, ενωτικού εκπαιδευτικού κινήματος. Δυναμική που δεν μπορούν να υπονομεύσουν ούτε οι απειλές του υψωμένου δακτύλου, ούτε οι απειλές της….νομικής προσφυγής η οποία, δυστυχώς, δηλώθηκε στο σχολείο από ελάχιστους …πρόθυμους που βρίσκονται στην αντίπερα όχθη του αγώνα μας, επιβεβαιώνοντας το πικρό ιστορικό δίδαγμα, ότι στον αγώνα για την προάσπιση των δικαίων μας υπάρχουν πάντα και οι αρνητικές εξαιρέσεις.»

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΜΕ Ηρακλείου:

ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ!

Ø Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΑΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ – ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΟΝΕΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Ø ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ  ΠΑΛΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ  ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟΥΣ.

Με αγωνιστικό παλμό και ενωτικό πνεύμα, σήμερα (Πέμπτη 6/4), εκπαιδευτικοί και μαθητές στο Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου έδωσαν ένα από τα καλύτερα δείγματα ενωτικής συλλογικής πάλης ενάντια στο αντιδραστικό μέτρο της αξιολόγησης, προβάλλοντας το δίκιο του αγώνα τους, από τη μια οι εκπαιδευτικοί με επιχειρηματολογημένες ισχυρές θέσεις και με στάσεις εργασίας και από την άλλη οι μαθητές  με ΑΠΟΧΗ από τα μαθήματά τους και με σύγκληση γενικής συνέλευσης της μαθητικής κοινότητας. 

Καλούμε  τους συναδέλφους και τους μαθητές μας να ακολουθήσουν αυτό το δημοκρατικό αγωνιστικό πρότυπο ενωτικής πάλης,  που είναι το μοναδικό μέσο για την περιφρούρηση και διεύρυνση   των συλλογικών κατακτήσεων και δικαιωμάτων μας.

·       ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ-ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ.

·       ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ – ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ- ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ.

·       ΟΙ ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΛΑΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί