Mε τον Δήμαρχο Ηρακλείου η ΟΕΒΕΝΗ

Εθιμοτυπική συνάντηση  στο Δημαρχείο Ηρακλείου πραγματοποίησαν τα νέα μέλη του Προεδρείου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) σήμερα, 7/4/2023,  με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κο Βασίλη Λαμπρινό. 

Στη συνάντηση, συζητήθηκε μεταξύ άλλων το ζήτημα της διερεύνησης λύσεων προκειμένου να επιτρέπεται η διέλευση σε οδούς που έχουν χαρακτηριστεί ως πεζόδρομοι- σε οχήματα επαγγελματιών κατασκευαστικού κλάδου (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι και ψυκτικοί) για προγραμματισμένη ή έκτακτη υπηρεσία (βλάβη).

Επίσης τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας της Διοίκησης της ΟΕΒΕΝΗ με την τοπική αυτοδιοίκηση προς όφελος όχι μόνο των επαγγελματιών  αλλά του Δήμου συνολικά.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας,  Πολιτικής Προστασίας &  Ρύθμισης  Εμπορικών Δραστηριοτήτων κος Μαρίνος Παττακός, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ηρακλείου κος Εμμανουήλ Χρυσός, ο Προϊστάμενος του γραφείου καταστημάτων Α’ Αστυνομικού τμήματος Ηρακλείου κος Ανθουλάκης Κων/νος και ο Υποδιευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας κος Γεώργιος Τρούκης. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί