Πώς το Mega επιχείρησε να ξεπλύνει τον Μητσοτάκη και να προβοκάρει τον Τσίπρα- Καταγγελία Κρητικού επιχειρηματία

Καταστηματάρχης του νησιού καταγγέλλει τον αισχρό συμψηφισμό των ΜΜΕ: “Με χρησιμοποίησαν με περσινό βίντεο από την επίσκεψη Τσίπρα”

«Είναι η τρίτη φορά που χρησιμοποιούν στα κανάλια βίντεο από την περσινή επίσκεψη του Τσίπρα στα Χανιά, όπου μιλούσα μαζί του έξω από το κατάστημά μου, όπως και όλοι οι άλλοι καταστηματάρχες για να παρουσιάσουν ως στημένες τις συζητήσεις του με τον κόσμο» είπε στο Κόκκινο 105,5 ο Κώστας Μερκουράκης.

«Το χθεσινό στο Mega ήταν αισχρό διότι προσπάθησαν να κάνουν συμψηφισμό της απαράδεκτης παράστασης με τους στημένους επιβάτες στο τραίνο» τόνισε μιλώντας στην Ευγενία Λουπάκη και τον Χρυσόστομο Λουκά.

«Υπήρξα υποψήφιος δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Παλαιό Φάληρο, αλλά εδώ και τρία χρόνια ζω μόνιμα στα Χανιά, όπου έχω δύο καταστήματα. Αλώστε, οι περισσότεροι στον εμπορικό δρόμο μας στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και όλοι είπαμε τα προβλήματά μας. Θεωρώ απαράδεκτο επίσης να χρησιμοποιούν τη φωτογραφία μου και μια ανάρτηση που είχα κάνει τότε (καλοκαίρι του 2022) σαν να πρόκειται για δήλωσή μου. Ένας δημοσιογράφος δεν υπάρχει εκεί μέσα;» διερωτήθηκε ο Κώστας Μερκουράκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί