Φοβάται και ομολογεί ο Μητσοτάκης: Μπορεί να έχουμε κυβέρνηση Τσίπρα, Ανδρουλάκη και Βαρουφάκη στις 22 Μαΐου

Επιμένει στα τσιτάτα περί κυβερνητικής αστάθειας ο πρωθυπουργός, αποκαλύπτοντας όλο και περισσότερο την προεκλογική γραμμή που θα ακολουθήσει μέχρι την κάλπη της 21ης Μαΐου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε ομιλία σε υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας στη Γλυφάδα, από όπου έσπευσε να προειδοποιήσει ότι μια κυβέρνηση ηττημένων με Τσίπρα, Ανδρουλάκη, Βαρουφάκη μπορεί μαθηματικά να προκύψει.

Κάλεσε τους πολίτες να κλείσουν την πόρτα σε «κυβερνήσεις αστάθειας» επισημαίνοντας ότι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι αυτοδύναμη, σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση την επόμενη μέρα των εκλογών.

«Μία είναι η κάλπη αυτής της 21ης Μαΐου, όπου ψηφίζουμε για την Ελλάδα που μας αξίζει, για το ποιον πρωθυπουργό και ποια κυβέρνηση θα έχουμε τα επόμενα χρόνια» είπε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του και προκάλεσε όλους όσοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να προκύψει κυβέρνηση στις 22 Μαΐου να δηλώσουν ξεκάθαρα με ποιους πρόκειται να συνεργαστούν.

Φόρεσε ξανά τον μανδύα του αποφασισμένου πολιτικού που συγκρούεται με… τον αναχρονισμό και την αναξιοκρατία για να ισχυριστεί ότι η Ν.Δ. είναι ιστορικά το κόμμα που τόλμησε να τα βάλει με τις κακές συντεχνίες στο Δημόσιο. «Όπως είχα δεσμευτεί για λιγότερους φόρους το 2019 σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω ότι δέσμευση μου για την επόμενη τετραετία είναι καλύτεροι μισθοί για όλες και όλους», τόνισε.

Απευθυνόμενους στους νέους ο κ. Μητσοτάκης τους κάλεσε να συγκρίνουν και να ψηφίσουν αυστηρά, τονίζοντας ότι «πολίτες την τελευταία στιγμή το 2019 δεν μας εμπιστεύτηκαν να το κάνουν τώρα γιατί μιλάμε με αποτελέσματα». «Εκεί που αστοχήσαμε και κάναμε λάθη, πρώτος εγώ τα αναγνώρισα και ανέλαβα την ευθύνη. Δεν κρύφτηκα», είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί