Παραμένει στη φυλακή η Καϊλή

Απορρίφθηκε από το Εφετείο των Βρυξελλών η αίτηση αποφυλάκισης της Εύας Καϊλή. Θα παραμείνει στη φυλακή των Βρυξελλών ακόμη δύο μήνες.

Δείτε

Νέες αποκαλύψεις του Politico για το QatarGate: Η Καϊλή είχε γίνει η «πρεσβευτής» του Κατάρ στην Ευρώπη

Λίγο νωρίτερα είχε απορριφθεί και το αντίστοιχο αίτημα του επίσης εμπλεκόμενου στην υπόθεση Qatargate, Βέλγου Μαρκ Ταραμπέλα, ο οποίος θα παραμείνει στη φυλακή για έναν ακόμη μήνα.

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής και ο Βέλγος, Μαρκ Ταραμπέλα, εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο που έχει προκαλέσει τριγμούς στο Ευρωκοινοβούλιο, άσκησαν έφεση στην απόφαση για προφυλάκισής τους, η οποία εξετάστηκε την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Οι συνήγοροι της Ελληνίδας ευρωβουλευτή υποστηρίζουν ότι η Εύα Καϊλή πρέπει να αποφυλακιστεί με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, όπως έγινε την περασμένη εβδομάδα με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι. Βασικό επιχείρημα των συνηγόρων της είναι ότι έχει ένα μικρό παιδί και πρέπει να βρίσκεται κοντά του.

Στην ανακοίνωση της Εισαγγελίας του Βελγίου αναφέρονται τα εξής:

«Στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας έρευνας της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας για φερόμενες πράξεις εγκληματικής οργάνωσης, διαφθοράς και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, η Ε.Κ. και ο Μ.Τ. εμφανίστηκαν στις 28 Φεβρουαρίου ενώπιον του κατηγορητηρίου στο Εφετείο των Βρυξελλών.

Η προληπτική κράτηση των δύο αυτών υπόπτων παρατάθηκε κατά δύο και έναν μήνα αντίστοιχα.

Προς το συμφέρον της έρευνας, προς το παρόν δεν θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες. Ο Τύπος θα ενημερώνεται για νεότερες εξελίξεις με δελτίο τύπου».

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Παραμένει στη φυλακή η Καϊλή”

  1. Έλεος με τις ομορφιές τους πια...

    Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο ορισμένες γυναίκες πουλάνε “ομορφιά”…
    Ακόμα και γυναίκες με γνώσεις και εμπειρία προβάλλουν ένα σώμα σαράντα κιλών ως βασικό τους προσόν!
    Είμαστε στην εποχή της συμπερίληψης και νομίζω πως θα πρέπει πια οι γυναίκες να μην χωρίζονται ρατσιστικά ανάλογα με το πόσο όμορφες (νομίζουν ότι) ή είναι ή το πόσο έξυπνα μπορούν να διαθέτουν τον εαυτό τους σε προσωπικό επίπεδο. Άλλο το προσωπικό, άλλο το επαγγελματικό επιτέλους. Αν το άκουγε βέβαια αυτό για παράδειγμα η Άντζελα Γκερέκου θα έλεγε με κακία που κάνει το όμορφο παρουσιαστικό της να ασχημαίνει, θα έκρωζε “μου φέρονται ρατσιστικά εξαιτίας της ομορφιάς μου”… Έλεος δηλαδή, διαβαζα και τις προάλλες για την μεσήλικη πια Κλώντια Σίφερ που ό,τι πιάσει γίνεται χρυσός, άρα είναι ο Μίδας…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί