Προφυλακίστηκε πρώην διαιτητής, υποψήφιος του Πατούλη, για την υπόθεση βιασμών της 12χρονης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 60χρονος πρώην διαιτητής για την υπόθεση των βιασμών του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. Ο κατηγορούμενος, που είναι το 21ο άτομο που προφυλακίζεται για την υπόθεση, φέρεται στην απολογία του στο αρμόδιο εισαγγελέα να αρνήθηκε όσα του αποδίδονται.

Ο 60χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, όσα είπε σε δημόσια δήλωση του μόλις του κοινοποιήθηκε η κλήση σε απολογία, αρνούμενος ότι είχε σεξουαλική επαφή με το κοριτσάκι.

Σύμφωνα με τον οδοντοτεχνίτη πρώην διαιτητή, η εμπλοκή του στην υπόθεση σχετίζεται με «πολιτικούς αντιπάλους» και όχι με παράνομες πράξεις του. Ο κατηγορούμενος που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, φέρεται να υποστήριξε πως γνώριζε το παιδί από την γειτονιά, πλην όμως ουδέποτε είχε σεξουαλικής μορφής σχέση μαζί του.

Ο 60χρονος πρώην διαιτητής και πολιτευτής με την παράταξη Πατούλη στην περιφέρεια Αττικής.

Στο μεταξύ, νέα προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά για την υπόθεση έλαβε για την ερχόμενη Δευτέρα ο 54χρονος Ηλίας Μίχος, που φέρεται να είναι ο βασικός κατηγορούμενος που εξέδιδε το ανήλικο κορίτσι έναντι αμοιβής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί