Γκάγκα: Η απόφαση είναι να μη δουν οι συγγενείς τους νεκρούς

«Αυτό που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι είναι τρομερό, λυπάμαι πολύ για όσους έχουν χαθεί και όσους περιμένουν να μάθουν για τους δικούς τους» είπε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, για την τραγωδία στα Τέμπη.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ πρόσθεσε ότι «η απόφαση είναι να μην έρθουν σε επαφή οι συγγενείς με τους ανθρώπους που δε ζουν πια, για να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο ψυχοφθόρο για εκείνους. Είναι καλό να θυμόμαστε τους νεκρούς καλά και δυνατούς».

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας ανέφερε ακόμα ότι τις επόμενες ώρες αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα από την ταυτοποίηση των σορών. Η διαδικασία γίνεται σε συνεργασία με το εγκληματολογικό της αστυνομίας.
Όσον αφορά τους τραυματίες σημείωσε ότι οι περισσότεροι είναι σε καλή κατάσταση, ενώ 6 άτομα βρίσκονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 10 από τους νοσηλευόμενους έχουν χειρουργηθεί για κατάγματα.

«Οι ανάγκες για αίμα έχουν καλυφθεί, αλλά καλό είναι να έχουμε δωρεές. Είναι καλό ότι οι Έλληνες στα δύσκολα ενώνονται και είναι εκεί» είπε επίσης η κ. Γκάγκα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί