Η τελευταία ομιλία του Β. Κεγκέρογλου στη Βουλή μετά από 23 χρόνια

Την τελευταία του ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής, πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου. Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές 2023, καθώς αποφάσισε να εγκαταλείψει τα κοινοβουλευτικά έδρανα μετά από περίπου 23 χρόνια. και θα διεκδικήσει τη δημαρχία του δήμου Μινώα-Πεδιάδας.

Το «αντίο» από Παπανδρέου και Γιαννακοπούλου

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σημείωσε για τον κ. Κεγκέρογλου: «Θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία στην νέα φάση της πολιτικής του ζωής, είμαι σίγουρος θα συμβάλει αποφασιστικά στη λειτουργία τοπικής αυτοδιοίκηση».

Από την πλευρά της, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος, Νάντια Γιαννακοπούλου είπε: «Είμαστε βαθιά συγκινημένοι στην κοινοβουλευτική ομάδα καθώς είναι η τελευταία ομιλία του, καθώς ανοίγει μια νέα ρώτα στη πολιτική του ζωή. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, να συνεχίσει να δίνει δυναμικές μάχες στη νέα αυτή πορεία».

Η τελευταία ομιλία του Βασίλη Κεγκέρογλου στη Βουλή:

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Η τελευταία ομιλία του Β. Κεγκέρογλου στη Βουλή μετά από 23 χρόνια”

  1. Δήμος Σθένης

    Κι απ’ ότι φαίνεται για πολύ θα κρατήσει το μοιρολόγι… Κλάψαμε και που δεν τον δέχτηκαν και στο Ηράκλειο…Θα κλάψουμε και πάλι που δεν θα κερδίσει το Δήμο στη Μινώα; Θα δείξει.!!! Homo in difficultate suum morem ostendit Και γνωρίσαμε την …δημοκρατικότητα και την ενεργητικότητα του Βασίλη για πολλά χρόνια στη Βουλή! Και εξάλλου η τοπική αυτοδιοικηση δεν είναι ούτε το “Coemeterium politicorum”, ούτε “locus eorum receptus” και καλό θα είναι να μην τον θεωρούν έτσι!

  2. Δήμος Σθένης

    Ξέρεις τώρα… Πολύ κλάψαμε, ρε παιδάκι μου!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί