Στο πλευρό των υγειονομικών η Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Ηρακλείου

Κάλεσμα για συμμετοχή στις σημερινές κινητοποιήσεις

Τις σημερινές κινητοποιήσεις των υγειονομικών στηρίζει η Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Ηρακλείου, η οποία απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο στις 5 το απόγευμα, στην Πλατεία Ελευθερίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:

Η Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Ηρακλείου είναι αλληλέγγυα  στον αγώνα των υγειονομικών καθώς αναγνωρίζει στα αιτήματα τους τα αντίστοιχα προβλήματα  που και εμείς ως γονείς διεκδικούμε να ανατρέψουμε στη  Παιδεία. 

Είμαστε δίπλα στους υγειονομικούς που αγωνίζονται για ένα αποκλειστικά Δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας ενάντια στην εφαρμογή των  κυβερνητικών  σχεδίων για διαχείριση των νοσοκομείων με ιδιωτικοοικονομικούς όρους και την ελαχιστοποίηση της ήδη πενιχρής κρατικής χρηματοδότησης  με ταυτόχρονη μεταφορά του κόστους της υγείας για άλλη μια φορά στις οικογένειές μας. 

Στηρίζουμε τους υγειονομικούς που διεκδικούν την πλήρη στελέχωση των Δημοσίων Νοσοκομείων και της Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με το απαραίτητο και μόνιμο προσωπικό, στη συνέχιση λειτουργιάς όλων των νοσοκομείων και την μη μετατροπή τους σε ΝΠΙΔ , ενάντια στις καταργήσεις και συγχωνεύσεις τμημάτων και κλινικών , στην ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στις πολύτιμες υπηρεσίες υγείας για εμάς και τα παιδιά μας . 

Φτάνει πια στην εμπορευματοποίηση και την ελάχιστη χρηματοδότηση αγαθών όπως η υγεία και η παιδεία.!!  

Φτάνει πια να πρέπει να διεκδικούμε τα αυτονόητα!!

Να ξέρουν ότι στα σχέδια τους θα μας βρουν απέναντι.

Kαλούμε όλους τους Συλλόγους Γονέων, τους εκπαιδευτικούς , τους γονείς  μαζί με τα παιδιά τους να συμμετάσχουν τη Τετάρτη 22/02/2023

στη Παγκρήτια συναυλία – συλλαλητήριο για την υγεία στην πλατεία Ελευθερίας στις 5 η ώρα το απόγευμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί